BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,86
ALTIN 2.442,01
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Trabzonspor'un hedefindeki Hırvat golcü

Trabzonspor, Hırvat Milli Takımı'nın golcüsü Nikica Jelaviç ile anlaşma zemini arıyor.

Abone ol

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in yer alacağı transfer zirvesinde listedeki isimler masaya yatırılacak.

Futbolcu izlemek için yaklaşık 10 gündür yurt dışında olan teknik direktör Şenol Güneş, bugün transfer komitesi üyeleri ve başkan Sadri Şener ile bir araya gelerek not aldığı isimleri masaya yatıracak.

Tecrübeli çalıştırıcının, izlediği futbolcularla ilgili yönetime ayrıntılı bir rapor sunacak ve yapılacak değerlendirmenin ardından alınacak futbolcuları kesinleştirecek olan bordo-mavililer, transfer için düğmeye basacak. Sırp golcü Marko Panteliç'in yüksek maliyeti nedeniyle bu oyuncunun transferinde vazgeçen bordo-mavililer listenin ikinci sırasında yer alan Hırvat Milli Takımı'nın golcüsü Nikica Jelaviç ile anlaşma zemini arayacak. 1 Milyon 750 Bin Euro bonservis bedeli bulanan oyuncu takımı Rapid Wien ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

GÜNEŞ'İN AKLI UZAK DOĞU'DA

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, İspanya ile Güney Kore arasında oynanan hazırlık maçında eski öğrencisi olan orta saha oyuncusu Ki Sung Yong izledi. Güneş eski öğrencisinin durumunu öğrenirken, Celtic'te forma giyen orta saha oyuncusunun takımı ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 3 Milyon Euro bonservis bedeli olan oyuncunun durumu ise yapılacak olan toplantıda görüşülecek olan isimler arasında yer alıyor. Güneş'in listesinde Güney Kore'den alternatif isimlerde bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan Hırvat futbolcu Cale'nin takımdan ayrılma isteği üzerine bordo-mavililer bu bölge için arayışlarını sürdürüyor. Cale'ye iyi bir teklif gelmesi halinde bu oyuncunun transferine izin verecek olan bordo-mavililer sol bekte sıkıntı yaşamama adına arayışlarını sürdürüyor. Transfer komitesi üyeleri tarafından izlenen ve hakkında olumlu raporlar verilen Standart Liege'nin 23 yaşındaki Kongo asıllı sol beki Ladry Mulemo'yu gündeme alında . Belçika vatandaşı olan ve U21 ile U23 Milli takımlarında da defalarca forma giyen Mulemo'nun en büyük avantajının ise bonservisinin elinde olması gösterildi. Bugün transferi masaya yatıracak olan bordo-mavili kulüp, Şenol Güneş'in bu oyuncuyu onaylamasının ardından harekete geçerek 23 yaşındaki oyuncunun işini bitirmeye çalışacak.