BIST 10.166
DOLAR 32,21
EURO 35,12
ALTIN 2.467,56
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ödemiş Belediyespor bütçeyi büyüttü

Ödemiş Belediyespor’da olağan genel kurul Belediye Meclisi salonunda gerçekleştirildi.

Abone ol

Yeterli çoğunluğun aranmadığı ikinci oturumda Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin ve yönetim kurulu güven tazelerken yönetimde birkaç isim dışında değişiklik olmadı. Bütçe 623 bin TL’den 750 bin TL’ye yükseldi.

Taraftarların da ilgi gösterdiği kongre Şevket Akgün, Şerafettin Zigoş ve Nedim Öztürk’ten oluşan divan kurulunun seçilmesinin ardından bir dakikalık saygı duruşu ile başladı. İlk olarak kulüp tüzüğünde değişikliğe gidildi ve kulüp bünyesinde dağcılık şubesinin de açılması oy birliği ile kabul gördü. Yönetim ve denetim kurulu raporlarının genel kurul üyelerince ibrasının ardından, 2010 - 2011 sezonunda Ödemiş Belediyespor’da görev alacak 19 kişilik yönetim kurulu ve denetim kuruluna ait liste oy birliği ile kabul edildi. Geçen sezon 623 bin TL olan bütçenin 750 bin TL’ye çıkarılması da oy birliği ile genel kuruldan geçti. 750 bin TL’lik bütçeden 400 bin TL’lik kısım futbolcu ödemelerine ayrıldı.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Başkan Bekir Keskin, “Geçtiğimiz sezon başlattığımız kurumsallaşma hamlelerini bu dönem de sürdüreceğiz. Sadece futbola değil diğer branşlara da gerekli önemini vererek spor kulübü kimliğimizi hep birlikte geliştireceğiz. Kulübümüz geçtiğimiz dönemde futbolculara yüksek meblağlar ödemeden de başarı elde edilebileceğini gösterdi” dedi. Geçen dönem kulüpte basın sözcüsü olarak görev alan Özen Bıldır da, “Taraftarlarımız arasından bir temsilci seçerek yönetim kurulu toplantılarına katılmalarını istek ve dileklerini iletmelerini sağlamalıyız. Yapıcı eleştiriler ile kulübümüze sahip çıkmalıyız” dedi.

Yönetim kurulunda geçen sezon görev alan Uğur Çakıcı, Nevzat Atasoy, Ali Hadim, Mehmet Tozlu ve İrfan Akça’nın yerine bu sezon İbrahim Erkanar, Hayrettin Lomlu, Zekeriya Karabıyık, Tevfik Alkış ve Salihli Sevimli yönetimde yer aldılar.

Bekir Keskin başkanlığındaki Ödemiş Belediyespor’un 19 kişilik yönetim kurulu Cevdet Ayhan, Osman Döner, Mehmet Yayla, A. Ahmet Balcılar, Kadir Coşar, Özen Bıldır, İbrahim Erkanar, Mustafa Çamlıyer, A. Aziz Özgen, M. Şevket Akgün, Hayrettin Lomlu, Samim Toksöz, Günay Önder, Zekeriya Karabıyık, Tevfik Alkış, İsmail Uygun, Salihli Sevimli ve Nedim Öztürk’ten oluştu.
Denetim kurulunda ise Recep Ar, Yaşar Tokalı ve Hasan Kıral yer aldı. Yeni yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde toplanarak görev dağılımı yapacağı öğrenildi.