BIST 10.083
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.440,82
HABER /  GÜNCEL

Saniye saniye korkunç kaza anı (video)

Kontrolden çıkan yolcu minibüsü işyerine çarptı. O sırada yoldan geçen yayalar da aracın altında kaldı. İşte o anlar.

Abone ol

Adana'da şehir içi yolcu taşıyan minibüs, bir işyerine girdi. Kazada, 3'ü ağır, toplam 10 kişi yaralandı. Kaza saat 09.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Abidin Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Şehir içi yolcu taşıyan A.T. yönetimindeki Yeşilevler hattında çalışan 01 M 0337 plakalı minibüs, içindeki yolcularla birlikte kaldırıma çıkarak cadde üzerindeki unlu mamul satışı yapılan bir işyerine girdi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

İşyerinin ön kısmında alışveriş yapan vatandaşlar minibüs ile işyeri arasındaki tezgahta sıkıştı. Feci kazada 3 kişi ağır, toplam 10 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 5 ambulansla Adana Devlet Hastanesi ve Numune Hastanesine kaldırarak tedavi altına alındı. Minibüs ile işyeri tezgahı arasında sıkışan 3 yaralının kan kaybettikleri ve sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

SINAVA GİDEN KIZ DA MİNİBÜSTEYDİ

Öte yandan, babası Ahmet Ayyıldız ile birlikte SBS sınavına gitmek için Yeşilevler minibüsüne binen Ayşe Ayyıldız, kazada hafif şekilde yaralandı. Kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamayan genç öğrenci, polis ve çevredeki esnaflar tarafından sakinleştirildi. Hafif yaralanan babasını bırakıp sınava gitmek istemeyen genç kızı, polis ekipleri "Sınavdan çıktığında baba senin yanında olacak. Babanın bir şeyi yok. Baban senin canın olabilir ama bu sınavda senin geleceğin. Sınava girmek zorundasın" diyerek ikna etti. Ayşe Ayyıldız, SBS sınavına polis ekipleri tarafından gözyaşları içinde götürüldü.

Kızını sınava götürürken kaza geçiren Ahmet Ayyıldız ise, olay yerinde çocuklarını arayarak sitemde bulundu. Ayyıldız, çocuklarına "Kaza geçirdik, 1 saattir neredesiniz. Sizi bekliyoruz" dedi.

10 kişinin yaralandığı kazada, işyerinde de büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Polis, kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.