BIST 10.052
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.397,71
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor'un gruptan çıkma yüzdesi

Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, CSKA Moskova maçının önemine dikkat çekti

Abone ol

Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, CSKA Moskova maçında galip gelmeleri halinde gruptan çıkma şanslarını değerlendirdi.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda, Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, bu karşılaşmada galip gelmeleri halinde gruptan çıkma şanslarının yüzde 60'ın üzerine çıkacağını düşündüğünü söyledi.

CSKA Moskova maçının hem kendileri, hem de rakip için çok önemli olduğunu ifade eden Şenol Güneş, şu ifadeleri kullandı: ''Bu maçı kazandığımızda çok büyük bir avantaj olacağını biliyoruz. İyi oynamaya çalışacağız. Heyecanımız, coşkumuz, yüreğimiz ve iyi bir seyircimiz var. Seyirciyle bütünleşen bir takım olmak istiyoruz. Sabırlı oynamamız gereken bir maç. Seyircinin maç başından sonuna kadar kontrollü oyunda bizim yanımızda olmasını, destek vermesini istiyoruz. Maçın sonunda da gülen takım olmak istiyoruz. Oyun içinde tüm dalgalanmalara birlikte göğüs gereceğiz. İyi sonuçla ayrılarsak gruptan çıkma şansımızın yüzde 60'ın üzerine çıkacağını düşünüyorum.''