BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor Limassol maçı İZLE / LİNK

Trabzonspor Limassol maçı canlı anlatım, Trabzonspor Limassol maçı izle, Trabzonspor Limassol maçı golleri, Trabzonspor Limassol maçı ne zaman?, Trabzonspor Limassol maçı saat kaçta?, Trabzonspor Limassol maçı 11'leri

Abone ol

Tarihinde ilk kez Avrupa Ligi'nde gruplara kalan Bordo-Mavililer, bugün ilk maçında deplasmanda Apollon Limassol ile karşılaşıyor.

Saat 22.05'te Tsirion Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Maç NTV'den yayınlanacak..

TRABZONSPOR LİMASSOL MAÇININ CANLI ANLATIMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Trabzonspor-Limassol maçına nefesler tutuldu.UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda mücadele edecek Trabzonspor gruplardaki ilk maçında Apollon Limassol ile karşılaşacak.Trabzonspor Apollon Limassol maçı hangi kanalda? Trabzonspor Apollon Limassol maçı saat kaçta?

Özel uçakla dün Rodos adası üzerinden Larnaka Havalimanı'na ulaşan Trabzonspor kafilesi, buradan da karayoluyla ile maçın oynanacağı Lefkoşa'ya vardı.

Bordo-mavili takımın 20 kişilik futbolcu kadrosunda Onur Kıvrak, Fatih Öztürk, Zeki Ayvaz, Olcan Adın, Aykut Akgün, Paulo Henrique, Gustavo

Colman, Alanzinho, Aykut Demir, Yusuf Erdoğan, Emre Güral, Adrian Mierzejevski, Abdulkadir Özdemir, Kadir Keleş, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Jose Bosingwa, Florent Malouda, Souleymane Bamba ve Didier Zokora bulunuyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde yarın Apollon Limassol takımını ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 104. maçına çıkacak Karşılaşma NTV'den canlı olarak yayınlanacak.