BIST 10.191
DOLAR 32,26
EURO 34,91
ALTIN 2.437,90
HABER /  DÜNYA

Denizden erkek cesedi çıktı

Samatya sahilinde yürüyüş yapan vatandaşlar tarafından bir erkek cesedi bulundu. Polis ekipleri, yabancı uyruklu olduğu öğrenilen şahsın kim...

Abone ol

Samatya sahilinde yürüyüş yapan vatandaşlar tarafından bir erkek cesedi bulundu. Polis ekipleri, yabancı uyruklu olduğu öğrenilen şahsın kimliğini araştırıyor.
Olay, Samatya balıkçı barınağında saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar, denizde bir erkek cesedi gördü. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Polis ekipleri de denizde bir ceset bulunduğunu deniz polisine bildirdi. Daha sonra olay yerine gelen deniz polisi, cesedi denizden çıkardı. Üzerinden kimlik çıkmayan şahsın, yabancı uyruklu olduğu öğrenildi.
Ölen şahsı tanıdığını belirten Mehmet Durak, “İftar yemekleri veriyorduk, ramazanda yemeğe gelirdi. 5-6 gün önce gördüm, ismini bilmiyorum konuşmazdı. Burada taşların üzerinde kalıyordu. 5 vakit namaz kılardı, Müslüman bir insandı. Nasıl öldüğü konusunda bir bilgimiz yok” dedi. Olay yerinde bekletilen ceset, savcının incelemelerinin ardından morga kaldırılacak.
(İHA)