BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor Kasımpaşa maçının özeti ve golleri

Spor Toto Süper Lig'de 9. haftanın kapanış maçında 15 puanlı Kasımpaşa ile 14 puanlı Trabzonspor karşı karşıya geldi.

Abone ol

Ligde 5 haftadır gol yemeyen Trabzonspor'u konuk eden Kasımpaşa, rakibini 3-2'lik skorla yendi, ikinci sıraya yerleşti.. 

İLK YARI

Dolu tribünler önünde oynanan maç çok tempolu başladı. Ev sahibi Paşa'nın rakip kaleye kurduğu baskı 18'de meyvesini verdi. Kimsenin beklemediği bir anda uzaklardan sert bir şut çıkartan Kerem Şeras, Kasımpaşa'yı 1-0 öne geçirdi. Bu golden 6 dakika sonra ise konuk Trabzonspor skor tabelasını dengeledi. Malouda'nın Isaksson'dan dönen şutunu iyi takip eden Paulo Henrique ağları sarstı: 1-1.

Devrenin sonlarına doğru ise mavi-beyazlılar bir kez daha öne geçti. Kullanılan korner sonrası ceza sahası içinde dar açıdan şut çıkartan Adem Büyük, Kasımpaşa'yı soyunma odasına 2-1 üstünlükle götürdü.

İKİNCİ YARI

Tempolu oyunun ikinci yarıya da yansıdığı müsabakanın ikinci yarısında iki ekip de pozisyonlar buldu. Dakikalar 61'i gösterdiğinde ise Kasımpaşa farkı ikiye yükseltti. Şahane bir gol izledik. Malki'nin şık pasında Scarione, Onur Kıvrak'ın uzanamayacağı yere topu gönderdi: 3-1.

68'de ise bir güzel gol daha izledik. Trabzonspor'un kazandığı serbest vuruşu kullanan Olcan Adın, kusursuz bir kesme vuruşla durumu 3-2'ye getirdi. Eşitlik golünü arayan Trabzonspor'da Aykut Demir76'da kırmızı kart görünce Fırtına'nın kuvveti azaldı.

Müsabakanın son dakikalarında ise skor tabelası değişmedi ve Kasımpaşa 3 puanı hanesine yazdırıp ikinciliğe yükseldi. 
  
TRABZONSPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Kasımpaşa: 3 - Trabzonspor: 2

Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Özgür Yankaya, Volkan Narinç, Baki Tuncay Akkın

Kasımpaşa: Isaksson, Elyasa Süme, Yalçın Ayhan, Donk, Sancak Kaplan, Castro, Kerem Şeras, Adem Büyük, Scarione, Babel, Sanharib Büyüksal

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Bosingwa, Giray Kaçar, Bamba, Aykut Demir, Yusuf Erdoğan, Soner Aydoğdu, Zokora, Malouda, Olcan Adın, Henrique

Goller: Dk. 18 Kerem Şeras, Dk. 40 Adem Büyük (Kasımpaşa), Dk. 24 Henrique (Trabzonspor)

Kırmızı kart: Dk. 76 Aykut Demir (Trabzonspor)