BIST 9.710
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.426,61
HABER /  DÜNYA

Haraç çetesi yakalandı

Kartal’da haraç için girdikleri restoranda dayak yiyen ardından kalabalık bir grupla geri dönerek işyerini bastıkları ileri sürülen 4 şüphel...

Abone ol

Kartal’da haraç için girdikleri restoranda dayak yiyen ardından kalabalık bir grupla geri dönerek işyerini bastıkları ileri sürülen 4 şüpheli gözaltına alındı.
Geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, şüpheli iki kişi işyeri sahibi Hüseyin Dağdelen’den haraç istedikleri gerekçesiyle restoran çalışanları tarafından dövülerek geri gönderilmişti. Yaklaşık 10 kişiyle geri dönen şüpheliler işyerini basarak restorandın cam ve pencerelerini yerle bir etmişti. Eli bıçaklı ve sopalı saldırganlar restoranda çalışanlara da saldırarak tabak ve sandalyeleri dağıtmıştı. Yaşanan olay işyerinin güvenlik kameralarına yansımış ve olay yerine gelen polis ekipleri şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlatmıştı.

GÖRÜNTÜLERİ TEŞHİS EDİLEN 4 ŞÜPHELİ YAKALANDI
İşyerinden temin edilen görüntüleri inceleme altına alan Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerden bir çoğunun eşkalini tespit etti. Ardından operasyon düzenleyen polis ekipleri, baskın olayına karıştıkları ileri sürülen 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki sorgu ve işlemlerinin ardından şüpheliler akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi.