BIST 9.889
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.454,67
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor Karabükspor maçı izle

Trabzonspor Karabükspor maçı özeti, Trabzonspor Karabükspor maçı canlı anlatım, Trabzonspor Karabükspor maçı golleri, Trabzonspor Karabükspor maçı bilgileri, Trabzonspor Karabükspor maçı kaç kaç bitti?, Trabzonspor Karabükspor maçı saat kaç

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de bugün sahasında Kardemir Karabükspor'u konuk edecek Trabzonspor, rakibi karşısında kazanarak moral bulmak istiyor.

Saat 20:30'da başlayacak olan mücadelenin hakemi Serkan Çınar. Çınar'ın yardımcılıklarını ise Muhittin Gürses ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak.

TRABZONSPOR KARABÜKSPOR MAÇINI CANLI OLARAK BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

TRABZONSPOR GALİBİYET ARIYOR
Bordo-Mavililer, milli maç arası sonrası lige bu akşam oynayacağı Karabükspor karşılaşmasıyla kaldığı yerden devam edecek. Fırtına için taraftarı önünde çıkacağı bu karşılaşmada galibiyet dışında hiçbir sonuç tatmin edici olmayacak. Karabükspor sınavıyla birlikte zorlu bir viraja girecek olan Bordo-Mavililer'de Mustafa Akçay, dünkü son idmanda da oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Bu karşılaşmanın kendileri için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlattı.

KAFKAS AVNİ AKER'DE BU SEFER RAKİP
Karabükspor'un teknik patronu Tolunay Kafkas, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında çalıştırdığı Trabzon'a bu kez rakip olarak geliyor. Lige çok iyi bir giriş yapan ve 7 puan toplayan Karabükspor, bu zorlu deplasmana da galibiyet için çıkıyor.

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ 

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut Demir, Olcan Adın, Zokora, Aykut Akgün, Adrian, Malouda, Henrique, Janko

KARABÜKSPOR: Waterman, Erdem, Mabiala, Sebastian, Uğur, Samba Sow, Hakan, İlhan Parlak, Ahmet İlhan, Lualua, Gökhan Ünal

STAT: Avni Aker

SAAT: 20.30

YAYIN: LiG TV & İnternetspor.com

HAKEM: Serkan Çınar

TRABZONSPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN