BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.281,90
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Trabzonlu taraftarlardan Fenerbahçe kafilesine silahlı taciz

Trabzonsporlu taraftarlar, Fenerbahçe'nin takım otobüsüne silah göstererek sarı-lacivertli kafileyi taciz etti.

Abone ol

Fenerbahçe, zorlu Trabzonspor deplasmanında 2-1 mağlup olurken iki kulübün arasındaki gerginlik maçtan önce ve sonra devam etti.

Sarı-lacivertliler, takım otobüsünün hava limanına gidişi esnasında Trabzonsporlu taraftarların araçlarla tacizde bulunduğunu belirterek söz konusu görüntüleri yayınladı.

Takım otobüsüne yaklaştı
Haberde taraftarların yol boyunca emniyet şeridini ihlal ederek otobüse yaklaştığı vurgulanırken "Futbol takımımızın daha önce Trabzon'da silahlı saldırıya uğradığını hatırlatıyor, Trabzonspor taraftarlarının futbol takımımıza bu kadar yaklaşmasına izin verilmesinin doğurabileceği tehlikeleri kamuoyunun yorumuna bırakıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Silah gösterdiği iddia edildi
Görüntülerin yayınlanmasının ardından sosyal medyadaki sarı-lacivertli taraftarlar arka koltukta oturan Trabzonsporlu taraftarın silah gösterdiğini iddia ederken, bordo-mavililer ise şahsın elindekinin telefon olduğunu belirtti.

Trabzon Valiliği'nden açıklama
Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Fenerbahçe otobüsünün yanından geçen araçta bulunan F.A. isimli vatandaşın cep telefonu ile kayıt yaptığı görülmüştür. Yapılan incelemede, herhangi bir silah teşhirinin söz konusu olmadığı tespit edilmiştir."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Beşiktaşlı Dorukhan Toköz'den sevgilisine tehdit: Seni ve aileni bitireceğim
Foto Galeri Beşiktaşlı Dorukhan Toköz'den sevgilisine tehdit: Seni ve aileni bitireceğim Galeriye Gözat