BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.397,54
HABER /  SPOR

Trabzonda Yattara dedikodusu

Trabzon'un yıldızı Yattara, Beşiktaş'a karşı neden oynamadı? Gineli oyuncu hakkında iki iddia ortaya atıldı.

Abone ol Trabzon'un Gineli oyuncusu Yattara'nın, alacakları nedeniyle ve Song'a araba alınıp kendisine alınmamasından dolayı Beşiktaş maçında forma giymek istemediği iddia edildi.

ALACAKLARI ÖDENMEDİ İDDİASI

Ligin ikinci haftasındaki Ankaragücü maçında sakatlık geçiren, ancak geçen hafta ortasında takımla birlikte çalışmalara başlayan Yattara'nın, alacakları nedeniyle Beşiktaş maçında forma giymek istemediği iddia edildi.

SONG'A VAR BANA NİYE YOK TEPKİSİ Mİ?

Bir diğer iddia ise hafta içinde Song'a araba alınıp Yattara'ya alınmamasına Gineli oyuncunun tepki gösterdiği ve Beşiktaş maçında oynamak istemediğini söylediği şeklinde oldu.

Ancak bu iddialar bordo-mavililer tarafından yalanlandı. Teknik direktör Ersun Yanal, Yattara ile ilgili iddialara ilişkin olarak, “Şu anda Trabzonspor takımında yapılan organizasyon çok başarılı bir şekilde devam ediyor. Hiçbir oyuncumuzun içerde zamanı geçmiş alacağı bulunmuyor” dedi.

YATTARA'NIN ALACAKLARINDAN KİME NE?

Düzenli şekilde ödemelerin devam ettiğini ifade eden Yanal, şöyle devam etti: “Yattara ve hepsinin gününde hatta gününden önce ödemeleri yapılıyor. Trabzonspor, planladığı ölçüde zamanı gelmiş vecibeleri yerine getirdi. En ufak problem olmadı. Bunlar dedikodu, bunlarla uğraşmamak lazım. Bunlar yanlış ve çirkin şeyler. Yattara'nın alacaklarından kimi ne?

SAKATLIĞINDAN DOLAYI ÇIKARDIK

Yattara profesyonel oyuncu, Trabzonspor'da başka bir oyuncu yok mu? Ayağındaki rahatsızlığından dolayı kadrodan çıkarttık. Kararı beraber aldık. Kadroya alıp 15 dakika sonra oyundan alarak, oyun planını bozmasına izin veremezdik.”