BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,57
ALTIN 2.386,85
HABER /  SPOR

Trabzon maçtan sonra kolbastı oynar

Trabzonspor Fenerbahçe'yi gözüne kestirdi. Başkan Sadri Şener iddialı açıklamalar yaptı

Abone ol

Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe'yi yenmeleri halinde şampiyonluk potası içersine girebileceklerini söyledi.

Hiç bir takımın şimdiden 'Ben şampiyon olacağım' diye bir ifade kullanamayacağını belirten Şener, zorlu derbide hakem endişelerinin olmadığını belirtti.

Fenerbahçe maçı öncesi Trabzon'a gelerek takıma ve teknik heyete moral veren Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sarı-lacivertli takımı yenerek, şampiyonluk yolunda iddialı takımlardan biri olmak istediklerini belirten Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, "Hiçbir takım biz şampiyon olacağız diyemez. Fenerbahçe maçını yenersek bu sene şampiyonluk potasının içersine gireriz. Şampiyonluk yolunda İddialı takımlardan biri oluruz Fenerbahçe maçı 3 ihtimalli bir
maç. Üst üste aldığımız galibiyetlerle moral bulduk. Fenerbahçe takımını yenip aradaki puan farkını 4'e indirmeyi düşünüyoruz. Bu sene hiç kimse ben şampiyon olacağım, sen şampiyon olacaksın diye cümleler kurması son derece yanlış olur. Çünkü karman çorban bir üst olacak. Daha 17 - 18 maç var. Biz iddialardan biriyiz" diye konuştu.

"HAKEM ENDİŞEMİZ YOK"
Fenerbahçe karşılaşmasında hakem konusunda bir endişelerinin olmadığını belirten Şener, "Hakem endişemiz yok. Suni bir gündem oluşturmanın da bir anlamı yok. Ben bir hakem hatası olacağını tahmin etmiyorum. İnşallah da olmaz. Hakemlere güvenerek o sahalara çıkmıyoruz. Bizim çok kaliteli bir takımımız var. Fenerbahçe takımının üstesinden geleceğine inanıyorum" dedi.

"FATİH TEKKE TRABZONSPOR'A YAKIN"
Fenerbahçe karşısında oyuncuların hepsinin ön plana çıkabileceğini belirten Şener, "Bizden Alanzinho, Gabriç, Umut, Gökhan oyuncularımızın hepsi ön plana çıkabilir. Forvetler gol atacaktır. Fatih Tekke'nin Zenit kulübünde kalıp kalmayacağı belli olduğu an bu transfer netlik kazanacak. Bu netleşirse Fatih Tekke'nin transferinin bitmesi kolay olacak. Bu şekilde olacağını umuyorum. Trabzonspor'a yakın" dedi.

Teknik Direktör Şenol Güneş ile Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının ardından transferi detaylı konuşacaklarını ifade eden Şener, "Şenol hocayla üstün körü bu konuları konuştuk. Önümüzde oynayacağımız önemli ve zorlu maçlar var bu maçların ardından detaylı konuşacağız. Ne lazım? Neyi alabiliriz? Transfer isterse almak mecburiyetimiz var" diye konuştu.

Trabzonspor'un son 2 yıldır derbi maçı kazanamamasının bir handikap olmadığına vurgu yapan Şener, sözleri şöyle konuştu:

"Trabzonspor büyük takım. Büyük maçları nasıl oynayacağını bilir şans faktörü de önemli. Şenol hoca gibi şans faktörü var. Umarım herkesin istediği sonucu elde ederiz. Bu maç sonrasında Trabzon'da kolbastı oynarlar."
Yatara'nın, 'Ben sağlamım' demesiyle olmuyor diyen Şener, "Yattara İngiltere'de, ben sağlamım demesiyle olmuyor. Doktorun dediği önemli. Bugün yarın durumu netleşir" şeklinde sözlerini noktaladı.