BIST 9.530
DOLAR 32,50
EURO 34,83
ALTIN 2.478,96
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Toyota'nın mayıs fiyatları belli oldu

Toyota'nın mayıs kampanyasında nisan ayının avantajları devam ederken, Yaris ve Verso modellerinde mayıs ayına özel yeni fırsatlar sunuluyor.

Abone ol

Toyota açıklamasına göre, Toyota'nın şehir için kullanımda fonksiyonelliği ile ideal Yaris modelinde mayıs ayına özel 3 bin 70 liraya varan ve ailelerin öncelikli tercihi Verso modelinde 3 bin 50 liraya varan indirimler sağlanıyor.

Verso sahibi olmak için çok daha uygun ödeme seçeneklerini isteyenler için ise indirimin yerine 28 bin liralık kredi 48 ay 0,66 faiz ile Toyota Finans uygulamaları ile müşterilere buluşuyor.

Kampanya kapsamında nisan ayında sunulmaya başlanan fırsatlar mayıs ayında da sürerken, dünyada en çok satılan otomobil olan Corolla 49 bin 950 liradan, Auris ise 48 bin liradan başlayan özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ayrıca mayıs ayı avantajlarının yer aldığı "Toyota'yı cep'ten indir" uygulamasıyla, müşterilerin Toyota web sitesi, Toyota facebook sayfası ve diğer tüm mecralarda verilecek şifreyi kısa mesajla Toyota'ya yollayıp özel indirimler almasını sağlanıyor. Mesaj yollayan müşteriler, Toyota tarafından yollanacak kod ile Türkiye'ye yayılmış Toyota Plazalara giderek özel indirimlerden yararlanabilecekler.