BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Toroğlu'na canlı yayında toplu küfür

Kanaltürk ekranları günün en 'şiddetli' ve en 'şaşkın' canlı bağantısına sahne oldu

Abone ol

Fenerbahçe ile Manisaspor arasındaki lig maçından sonra Saraçoğlu standından izlenimleri aktaran muhabir kabus gibi anlar yaşadı.

Serhat Ulueren'in modere ettiği Hedef Futbol programı Fenerbahçe'nin Manisaspor'la oynadığı ve 1-1 berabere biten maç sonrası stattan ayrılan taraftarları ekrana yansıttı. Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk futbolseverlerin stada gidebildiği maç sonrası Şükrü Saraçoğlu stadında çok renkli görüntüler oluştu.

  Muhabir bir başka kadın taraftara mikrofonu uzattı ancak kadın futbolseverin hemen arkasın dizilen bir grup erkek taraftar canlı yayında Erman Toroğlu'na sinkaflı küfür ettiler. Tempolu ve toplu halde edilen küfür Kanaltürk canlı yayınında olduğu gibi sansürsüz bir şekilde ekranlara yansıdı.

ERMAN TOROĞLU'NA CANLI YAYINDA TOPLU HALDE KÜFÜR!

Serhat Ulueren sinkaflı küfür geri dönüşü olmaz bir şekilde ekrana yansıyınca apar topar canlı bağlantıya son verdi. Taraftarların küfürlü bir tepki göstermelerinin doğru olmadığı söyleyen Ulueren "Normaldir, bir şey demiyoruz, küfür etmeselerdi daha iyi olurdu. Hangi psikolojiyle bunu yapıyorlar... Tabii Fenerbahçe berabere kaldı ve onlar da üzgün" dedi.

Erman Toğroğlu'nun Lig TV'den sonra sınğındığı liman olan Kanaltürk ekranı bu küfür şokuyla ünlü yorumcunun en ağır tepkiyi gördüğü kanal da olmuş oldu.