BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,68
ALTIN 2.394,57
HABER /  GÜNCEL

Kadın taraftarların yorumları koparttı

Fenerbahçeli taraftarlar, ilk olarak sahaya çıkan Manisa'yı kendi takımları sanarak 30 saniye boyunca alkışladı.

Abone ol

Fenerbahçeli taraftarlar, ilk olarak sahaya çıkan Manisa'yı kendi takımları sanarak 30 saniye boyunca alkışladı. 1-1 berabere biten maç sonrası mikrofonlara konuşan bayan taraftarların sevinci görülmeye değerdi. Kadınlar maçın 2-1 kazandıkları için çok mutlu olduklarını söylediler.

STADDAN RENKLİ GÖRÜNTÜLER VE TWITTER GEYİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

1-1 biten mücadelenin ardından stat dışı röportajlarda kameraların karşısına geçen kadınlar, yaptıkları yorumlarla futbolun gülen yüzü oldu.

OLSUN SONUÇTA YENDİK

Muhabirin 3 puan alamadınız sorusuna kadın taraftar işte böyle cevap verdi:

SEZONUN İLK PUAN KAYBI
Seyircisiz maç döneminin sona erdiği tarihi maçta Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Manisaspor ile 1-1 berabere kaldı ve bu sezon ilk puan kaybını yaşadı. Sarı-lacivertliler Dia ile öne geçerken, Manisaspor'a beraberliği getiren gol Ömer Aysan'dan geldi. Maçın dakika dakika anlatımı için TIKLAYIN!..

"Olsun sonuçta yendik. Onun gururu var içimizde. Takımımıza destek verdik. Anladık ki erkekler olmadan takımızın arkasında durabiliyoruz. Fenerbahçe en büyük."

2-1 İLE ŞAMPİYONUZ

"Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna başka bir kadın taraftar, maçı "Gayet güzeldi. Sonuç da güzel olunca çok iyi oldu. 2-1 ile şampiyonuz. Çok güzeldi" sözleriyle değerlendirdi.

MANİSASPOR'U KENDİ TAKIMI SANDILAR

Karşılaşmanın başlamasını bekleyen taraftarlar, sarı-lacivertlilerden önce sahaya çıkan Manisaspor'u kendi takımları Fenerbahçe sanarak bir anda çığlık çığlığa bağırmaya başladılar. Özellikle Manisaspor'un file bekçisi İlker Avcıbay'ı Volkan Demirel sanan bayan taraftarlar 30 saniye boyunca Fenerbahçe diye Manisasporlu oyunculara tezahürat etti. Maç öncesi kadın taraftarlar, 100. Yıl marşını ezbere söyledi. DJ, herkesin marşı ezbere bildiğini duyunca hoparlörün sesini kısarak marşı taraftarlara söyletti.

Erkek taraftar kadınların arasında
Fenerbahçe taraftarının takımları için yapmayacağı şey yok. Bunlar arasında kadın kılığına girmek de var. TIKLAYIN

GOL SONRASI SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI

Takımlarına destek vermek için Saracoğlu'nu dolduran onbinlerce Fenerbahçe taraftarı kadın, 90 dakika boyunca büyük heyecan yaşadı. Fenerbahçe'nin attığı gol sonrası tribündeki ambians çok farklı oldu. Lig TV kameraları uzun süre tribünlere odaklandı. Şükrü Saraçoğlu stadı kadın çığlıklarıyla inledi.

MERDİVENLER BİLE DOLDU

Aziz Yıldırım'ın büyük titizlik gösterdiği merdiven boşlukları konusuna ise kadın taraftarlar pek önem vermedi. Bunun üzerine stat hoparlöründen birkaç kez anons yapıldı. Maraton Üst ve Fenerium Üst tribünlerinde merdiven boşlukları gözükmüyordu.

TRİBÜNE ÇİÇEK ATTILAR

Karşılaşma öncesi yapılan seremoni ve İstiklal Marşı'nın ardından iki takım futbolcuları da tribünlere giderek kendilerine verilen çiçekleri tribündeki kadınlara ve çocuklara attılar. Yapılan bu organizasyon tribünlerde beğeniyle karşılanırken taraftarlar tarafından dakikalarca alkışlandı.

DAYANAMAYIP, KIRDILAR

Karşılaşma başladıktan sonra dışarıda kalan Fenerbahçeli kadın taraftarlar stada girebilmek için Saracoğlu'nda Maraton Lacivert Tribün'ün kapısını kırdılar.

İŞTE O ANLARIN VİDEOSU