BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.492,11
HABER /  GÜNCEL

Topbaş'ı en çok üzen mesaj! Bu darbeyi hiç beklemiyordu

AK Parti’ye ve dolayısıyla Kadir Topbaş’a seçimleri kazandıran şirketin başında bulunan Cevat Olçok Kadir Topbaş’la ilgili sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu.

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa eden Kadir Topbaş hakkında tartışmalar bitmek bilmiyor. AK Parti’ye ve Kadir Topbaş’a seçimleri kazandıran ve 15 Temmuz'da şehit olan Erol Olçok'un kardeşi Cevat Olçok'tan Topbaş'la ilgili ilginç bir paylaşım geldi.

Kadir Topbaş, kendisine seçim kazandıran isimden gelen bu mesajı görünce şoke oldu. Topbaş’ı istifa ettiği gün en çok üzen şey bir Twitter mesajı oldu.

AK PARTİ'YE SEÇİMLERİ KAZANDIRAN İSİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “gönüldaşımız, yol arkadaşımız” olarak anlattığı, AK Parti’nin bütün seçim kampanyalarını yapan yani AK Parti’ye seçimleri kazandıran isim Erol Olçok 15 Temmuz’da oğluyla birlikte şehit edilmişti.

Olçok’un şirketinin başına, beraber çalıştığı kardeşi Cevat Olçok geçti. Yani AK Parti’ye ve dolayısıyla Kadir Topbaş’a seçimleri kazandıran şirketin başında artık Cevat Olçok var.

“İSTANBUL’DA OLMALIYDI…”

Cevat Olçok, Kadir Topbaş’ın istifa açıklamasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Olçok 15 Temmuz’da Kadir Topbaş’ın ABD’de olduğu ve dönmediğini hatırlatarak şunları yazdı:

“Mevki ve makamlar gelip geçicidir. Aslolan milletin gönlünü almak Allah'ın rızasını kazanmaktır. Kadir Topbaş Amerika'dan hemen dönmeli Cumartesi günü İstanbul'da olmalıydı. Affedilemez hata. İstanbul'a güzel hizmetleri oldu. Takdir milletin.”