BIST 9.754
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.456,67
HABER /  GÜNCEL

Topbaş iftara metrobüsle gitti

Başkan Kadir Topbaş, Florya'daki aile davetine makam otomobili yerine metrobüsle gitti.

Abone ol

Okmeydanı'ndan Cennet Mahallesi'ne kadar metrobüsü kullanan Başkan Kadir Topbaş, metrobüsteki yolcularla sohbet ederek, çalışmalarla ilgili fikirlerini sordu.

Vatandaşlara, “Benden ve belediyenin hizmetlerinden memnun musunuz?” diye soran Topbaş'a, yolculardan bazıları, “Biz sizden memnunuz. Bırakmayın, devam edin. Başka partili olmama rağmen sizi seviyorum” şeklinde yanıt verdiler.

İFTARINI ŞANTİYEDE AÇTI

Metrobüs hattı inşaatını gerçekleştiren Kalyon İnşaat firmasının Okmeydanı'ndaki şantiyesinde düzenlenen iftar yemeğine de katılan Topbaş, işçilerle orucunu açtı. Projede bazı eksikler olduğunu söyleyen Topbaş, üst geçitlerin genişletileceğini ve bazı noktalara yürüyen merdivenler konulacağını bildirdi. Başkan Topbaş, işçilerden, çalışma sırasında gerekli emniyet tedbirlerini almalarını ve trafiği aksatmamaya özen göstermelerini istedi.

'Metrobüsü tercih edin'

Başkan Topbaş, metrobüs güzergahı boyunca vatandaşlarla sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi. Topbaş, metrobüsün Beylikdüzü etabını da Mayıs-Haziran 2009'da devreye almayı hedeflediklerini söyledi. Kadir Topbaş, vatandaşlardan toplu ulaşım için metrobüsü tercih etmelerini istedi.

Gökhan Yılmaz-Yeni Şafak