BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.424,79
HABER /  GÜNCEL

Nuri Alçoya tecavüz şoku

Tecavüz sahneleriyle hafızalara kazınan Nuri Alço tam tecavüz edecekken bakın neyle karşılaştı...?

Abone ol 31 Ekim'de vizyona girecek Nekrüt adlı sinema filminde yılların Nuri Alço'su öyle zor bir durumda kalıyor ki, tecavüze yeltendiğine, yelteneceğine pişman oluyor. Zira uyutup, ırzına geçmeye çalıştığı kadın bir uzaylı ve cinsel organı yok!..

KAT Prodüksiyon tarafından çekilen Nekrüt (Tersinden okunduğunda Almanca "Türk" anlamına geliyor) adlı filmde hayati besin maddeleri olan ayranları tükenen uzaylılar, dünya gezegeninde Türkiye'yi hedefleyip, aramıza karışırlar. İkisi erkek, üç uzaylı, dünyada aşkı keşfederler. Ancak çok önemli bir sorunları vardır. Cinsellikten haberleri yoktur ve cinsel organları bulunmamaktadır. Film, onlarca fantastik öyküyü bünyesinde barındırıyor. Örneğin Avrupa Yakası'nın "patron"u Yıldırım Öcek'in canlandırdığı doktor karakteri, 80 yaşındaki bir adamın "artık kullanmadığı" cinsel organını alıp, uzaylı gence dikiyor!..

Ulaş Ak'ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği filmde Erol Günaydın, Erkan Taşdöğen, Başak Sayan, Mustafa Topaloğlu, Sinan Bengier, Ferhat Yılmaz, Selahattin Taşdöğen, Ercan Yazgan ve Gamze Gözalan gibi pek çok ünlü oyuncu rol alıyor. Reklamlarda, çocuk dizilerinde ve filmlerde bu aralar "uzayla" bozmuş durumdayız. Başımıza bir gelecek var ya, neyse... (Günaydın / Yüksel Aytuğ)