BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,75
ALTIN 2.436,52
HABER /  GÜNCEL

Nurseli İdizin bo...n potu!

Nurseli İdiz gözaltında yaşadıklarını anlatıyordu. Canlı yayında öyle bir pot kırdı ki.... Bakın o anlarda neler söyledi?

Abone ol

İNTERNETHABER

"Haydi Gel Bizimle Ol" programının dün akşamki konuğu Nurseli İdiz'di. İdiz gözaltında geçmişin muhasebesini yaptığını söyledi ve "Evet boktan bir hayat yaşadım" dedi...

IRZINA GEÇMEDİLER DİYE Mİ?

Aysun Kayacı, Müjde Ar, Pınar Kür veÇiğdem Anad'ın sundukları programda İdiz önce gözaltında iyi muamele gördüğünü, yeni polislerin çok değişmiş olduğunu söyledi. Pınar Kür'ün ise bu ifadeye tepkisi sert oldu: "Irzına geçmediler diye mi böyle konuşuyorsun?" dedi. 

Nurseli İdiz ise "Ben deli olduğum için bana pek tesir etmedi. Belki de beni normalleştirdi, bilemiyorum" dedi.

BOKTAN BİR HAYAT YAŞADIM

Laf dönüp dolaşıp İdiz'in alkol sorununa geldiğinde isyan eden Nurseli İdiz oldu. İdiz o anda diline hakim olamadı ve canlı yayında "Evet 2 sene çok boktan bir hayat yaşadım. Ama asla madde bağımlısı olmadım. Psikolojik sorunlarım nedeniyle içtim. Fakat benim salaklığım nedeniyle bu durumu tüm Türkiye öğrendi. Benden önce sanki kimse içmemiş gibi muamele görüyorum. Bu izlenimi bir türlü silemiyorum" dedi.

BACAK BACAK ÜSTÜNE ATMAK YASAK

Çiğdem Anad "Peki bacak bacak üzerine attığın için uyarıldığın doğru mu?" diye sorduğunda "Evet uyarıldım" dedi... "Aşağıdaydık, genç polisler 'amirlerimiz görürse kızar' yasak dediler"...

"Demir bir kafesin içinde bir yer yatağının üstünde duruyorsun. Zor bir şey" diye konuşan Nurseli İdiz, telefon konuşmalarının savcılık soruşturması sırasında önüne konulmasının çok kötü bir durum olduğunu anlattı.

TESPİH ÇEKİYOR MU?
Nurseli İdiz, kendisini sorgulayan savcı Zekeriya Öz için, "Çok zeki birisi" diye konuşurken, Çiğdem Anad'ın "Tesbih çekiyor muydu?" şeklindeki sorusu dikkat çekti.