BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Nondadan büyük fedakarlık

Shabani Nonda, sözleşmesini yenilemek için sarı-kırmızılı yönetimden haber bekliyor.

Abone ol Galatasaray'ın Kongolu golcüsü Shabani Nonda, sözleşme yenilemek için sarı-kırmızılı yönetimden haber bekliyor.

Kocaelispor maçında ayak bileğine aldığı krampon darbesi sonucu sakatlanan ve 7 dikiş atıldığı için hafta sonundaki Konyaspor maçında forma giyemeyecek olan Nonda’nın, G.Saray yönetimine haber yollayarak “İsterseniz yeni sözleşme yapmaya hazırım” dediği ve “Geçen sezon takıma alışmakta biraz zorlandım. Ama artık geçiş dönemini atlattım. Takıma iyice adapte oldum. G.Saray’da oynamaktan ve Türkiye’de bulunmaktan dolayı son derece mutluyum

RIGOBERT SONG’DAN DERS ALDI

YENİ sözleşme yapmaya da hazırım. Eğer G.Saray’da kalymamı istiyorsanız, bana bunu bildirmeniz yeterli olacak. ‘Kal’ derseniz, Cimbom’da devam etmekten mutluluk duyacağım. Sözleşmemi yenileyecekseniz, her türlü fedakârlığı yaparım. Hatta Kongo Milli Takımı’na da gitmem. Çünkü gidiş gelişler sırasında çok problem yaşanıyor. Böylece bu sorun da ortadan kalkar.” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Yıllık 1.2 milyon Euro’ya forma giyen Nonda’nın, sezon başında Trabzonspor’a transfer olan Rigobert Song’un milli takımdan fedakârlık etmemesi nedeniyle sözleşmesinin yenilenmediğini bildiği için böyle bir girişimde bulunduğu ifade edildi.