BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,71
ALTIN 2.401,72
HABER /  GÜNCEL

Tony Blair'in kızına Londra'da silah çekildi

Londra'daki bir soygun girişiminde, İngiltere'nin eski başbakanı Tony Blair'in kızına silah doğrultulduğu bildirildi.

Abone ol

Londra'daki bir soygun girişiminde, İngiltere'nin eski başbakanı Tony Blair'in kızına silah doğrultulduğu belirtildi.

25 yaşındaki Kathryn Blair, erkek arkadaşının da bulunduğu arkadaş grubu ile Marylebone bölgesinde sokakta yürürken hedef alındı.

Londra Emniyet Müdürlüğü, iki erkek zanlının kalkıştığı soygun girişiminin Pazartesi akşamı gerçekleştiğini açıkladı.

Polis, bir ateşli silahın "görüldüğünü" ancak "kullanılmadığını", "mağdurların zarar görmediğini ve hiçbir eşyanın çalınmadığını" ifade etti.

Olayla ilgili henüz herhangi bir tutuklamanın gerçekleşmediği kaydedildi.

Blair ailesi adına konuşan bir sözcü, "Kathryn bir arkadaş grubuyla birlikteydi. Kimse yaralanmadı, hiçbir şey çalınmadı. Ateş açılmadı." açıklamasında bulundu.

Emniyet Müdürlüğü sözcüsü ise bir erkek ve bir kadın mağdurun bulunduğu olayla ilgili iki erkek zanlı olduğunu açıkladı.

Polis, Kathryn Blair ve arkadaşlarının karıştığı olayın, yarım saat önce bulundukları noktaya yakın bir bölgede gerçekleşen soygun girişimi ile bağlantılı olduğunu düşünüyor.

Her iki olayda da "bir ateşli silahın görüldüğü ama kullanılmadığı" ifade ediliyor.

Tony ve Cherie Blair'in üç tane de erkek çocuğu bulunuyor. Ailenin üçüncü çocuğu olan Kathryn, anne ve babası gibi avukat...

Blair'lerin 29 yaşındaki en büyük oğlu Euan geçtiğimiz Cumartesi günü eski devlet bakanlarından Mehmet Altınsoy’un torunu olan Suzanne Ashman ile kilisede düzenlenen bir törenle evlenmişti.