BIST 10.753
DOLAR 32,26
EURO 34,94
ALTIN 2.428,63
HABER /  GÜNCEL

Tolon ailesini yıkan benzetme

Hurşit Tolon'un tahliye talebi reddedildi. Eşi Aylan Tolon yaşananlara tepkili. Bugün haberlerde yapılan bir benzetme Tolon ailesini de üzdü.

Abone ol

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınıp mahkemece tutuklanan emekli orgeneral Hurşit Tolon halen cezaevinde.. Avukatlarının “serbest bırakılması” talebi reddedilen Tolon’un cezaevine girmesi Türkiye tarihinde bir ilkti.

Tolon’un eşi Ayla Tolon ise yaşananlara tepkili. Bugün Star Haber’e konuşan Ayla Hanım, eşinin bir kahraman olduğunu söylüyor.

İŞTE AYLA TOLON’UN SÖZLERİ:

“Ben eşimin hiçbir şeyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bunun bir senaryo olduğuna inanıyorum.

Kendisi büyük bir insan. Ben ve bir çok insan, onun bir kahraman olduğunu düşünüyoruz. Eşim kahramandır. O vatanını seven bir insan. Kendisiyle iftihar ediyorum.

Adaletin yerini bulacağına inanıyorum. Adalete güveniyorum. Başka bir yorum yapamam. Ben hukukçu değilim ama davayla ilgili bir tahminde bulunamam..”

AYLA TOLON’U YIKAN BENZETME..

Hurşit Tolon’un Öcalan davasına benzer bir davada yargılanacak olması ve 50 ila 100 arasında bir ceza alacağının konuşulması Tolon Ailesi’ni şok etti. Ayla Tolon, eşi ile teröristbaşı Öcalan’ın haberlerde yan yana getirilmesinin kendilerini çok yaraladığını belirtti.