BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,98
ALTIN 2.417,39
HABER /  GÜNCEL

CHPli vekil neden ağlıyor?

CHP'li Vekil Tacidar Seyhan, sürekli gözleri sulu, ağlamaklı. Meclis’te ağlamasının nedenini de anlattı.

Abone ol

ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- CHP Adana Miletvekili Tacidar Seyhan, bugünlerde Meclis kulisinde gözleri yaş içinde dolaşıyor. Elinde mendil gözyaşlarını silerek Meclis faaliyetlerine katılan Seyhan’ı gören milletvekilleri “Memleketin haline mi ağlıyorsun?” diye takılıyor.

İNTERNETHABER’in ‘neden gözyaşları içindesiniz?” sorusuna bir yandan gözyaşını silip, bir yandan gülümseyerek yanıt veren Seyhan; ağlamasının nedenini şöyle anlattı:

“Memleketin hali ağlanmayacak gibi değil. Bakın yaşananlara, ağlayacak neden çok. Ama benim sürekli ağlamamın nedeni, gözlerimde yaşadığım küçük bir ameliyat. Geçirdiğim bir kaza var biliyorsunuz. O kazadan sonra gözlerimde sürekli bir rahatsızlık duyuyordum. Özellikle Geceleri batıp duruyordu. Acı veriyordu. Meğer retinanın altında biriken bir kan pıhtısı varmış. Ben de bu kan pıhtısını aldırdım bu hafta. Bu nedenle gözlerim sürekli ıslak ve gözyaşı döküyorum. Ama milletvekili arkadaşlarım sürekli olarak, “ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına” diye takılıyorlar bana. Ben de kapalı ortamlarda bile güneş gözlüğü takarak, kurtulmaya çalışıyorum.”