BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tokat'ta otobüs terminali özelleştirildi!

Tokat Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin, bugün gerçekleştirilen ihale ile özelleştirildiği bildirildi.

Abone ol

Tokat Belediyesi'ne ait olan Şehirlerarası Otobüs Terminali özelleştirildi.

Tokat Belediye Başkan Vekili Sami Dutoğlu, başkanlığında yapılan ihaleye 3 firma katıldı. 180 bin TL muhammen bedel üzerinden yapılan açık artırmayı yıllığı 720 bin TL ile Avrasya Terminal İşletmeleri Anonim Şirketi aldı.

Yoğun güvenlik önlemleri altında yapılan ihale sonrasında firma sahipleri bir birlerini tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Vekili Dutoğlu, şehirlerarası terminali 5 yıllığına özelleştirdiklerini belirterek, "Terminaldeki her türlü yükümlülükleri artık ihale üzerinde kalan firma yapacaktır. Özelleştirildiği için daha iyi hizmet verme şansını Tokat halkına sağlamış olacağımızı düşünüyoruz. Şehrimize hayırlı olur inşallah" dedi.

Öte yandan yapılan özelleştirme ile birlikte Şehirlerarası Otobüs Terminali ile buna ait otopark, işyerleri ve eklentilerinin temizlik, güvenlik, peyzaj, personel ısıtma-soğutma ve her türlü bakım-onarım, aydınlatma ile terminale ait her tür idari-teknik işin yapılması ve bunlarla' ilgili bütün giderlerin işletmeciye ait olması şartıyla 5 yıllığına özelleştirme yapıldığı bildirildi.