BIST 10.336
DOLAR 32,20
EURO 34,75
ALTIN 2.449,42
HABER /  GÜNCEL

Timsah'ın Alex hesabı tutmadı

Sezon başında kadroya giremeyen Alex'i Bursaspor takibe aldı. Ancak Alex'in son haftalardaki çıkışı timsahın hevesi kursağında kaldı.

Abone ol

Sezon başında teknik direktör Aykut Kocaman ile yaşadığı soğuk savaş sonrası inanılmaz bir yükseliş gösteren Fenerbahçe'nin kaptanı Alex de Souza'nın kadroya giremediği zor günlerinde önemli bir transfer hamlesinin hedefi olduğu öğrenildi.

 Sezon başında hocası Kocaman ile arasında soğuk rüzgarlar estiği ve kadroya giremediği günlerde son şampiyon Bursaspor, Alex için devreye girdi.

 Hem teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın hem de başkan İbrahim Yazıcı'nın hayranlık duyduğu Brezilyalı yıldızı takip altına alan yeşil- beyazlı yönetim, bir ayrılık durumu için devreye girme hazırlığı yaptı. Ancak Bursaspor'un hevesi, Alex'in son haftalardaki performansı ve yaptığı açıklamalar sonrası kursağında kaldı.

BÜYÜK TAKAS OLABİLİRDİ

Fenerbahçe'nin Alex'le ocak ayındaki devre arası transfer döneminde yolunu ayırma durumu gerçekleşseydi, Bursaspor ile çok ciddi takaslar gündeme gelebilecekti. Bursaspor'un genç yıldızlarından Muhammed Demir'i isteyen Fenerbahçe'ye takas için Sercan Yıldırım ve Volkan Şen isimlerinin önerilmesi de gündeme geldi.

 Ancak Alex'in performansını yükselterek, Kocaman'ın vazgeçilmezi olması ve "Ben artık her zaman Fenerbahçeliyim" şeklindeki açıklamaları Bursaspor ile Fenerbahçe arasındaki muhtemel transfer/takas planlarını yatırdı. Buna karşın Bursaspor, henüz sözleşmesini uzatmayan Brezilyalı'nın Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağını yakından takip ediyor.