BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,77
ALTIN 2.496,86
HABER /  SPOR

Timsah Antalyada çelme yedi

Süper Lig'de sezona fırtına gibi giren Bursaspor, Antalyaspor deplasmanına çıktı. Maçtan notlar için tıklayın...

Abone ol

Ligin flaş ekibi Bursaspor'a Antalya freni !.. Ertuğrul Sağlam yönetiminde önemli bir takım haline gelen Bursaspor'un son haftaların formda ekibi Antalyaspor'a konuk olduğu müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Antalyaspor karşılaşmaya hızlı başlayan taraf olurken; kırmızı-beyazlılar 24. dakikada Serge Djiehoua'nın attığı golle rakibi önünde 1-0 öne geçti ve devre arasına bu skorla gidildi.

İkinci yarıda ise karşılaşmada roller bir anda değişti. Bursaspor karşı kalede daha fazla görülmeye başlarken; 72. dakikada İvan Ergiç'in golü müsabakaya eşitliği getirdi.
 
Müsabakanın son dakikaları büyük bir heyecan içerisnide geçerken, her iki takım da gol atmayı başaramayınca müsabaka 1-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından Antalyaspor puanını 16'ya, Bursaspor ise 23'e yükseltti.

ANTALYASPOR: 1 - BURSASPOR: 1

Stat: Antalya Atatürk
Hakemler: Fırat Aydınus, Adil Sinem, Cemal Bingül

Antalyaspor: Ömer, Yalçın, Şenol, Kerim, Musa, Hakan Özmert, Jedinak, Tita, Necati, Ali Zitouni, Sergey.

Bursaspor: Ivankov, Ömer Erdoğan, Hüseyin, Martin, Ivan, Ali Tandoğan, Mustafa, Turgay, Ozan, Zapatocny, Volkan.

Gol: Dk. 24. Sergey (Antalyaspor) Dk. 68.  Ivan (Bursaspor)

Sarı Kart: Dk. 29 Kerim, Dk. 44 Şenol (Antalyaspor)

İLK YARININ KIRILMA ANLARI

[PAGE]

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı ev sahibi Antalyaspor'dan geldi. 2. dakikada, Antalyaspor'dan Tita'nın, sağ kanattan sürerek ceza sahasına gönderdiği topu Bursasporlu defans oyuncuları kornere gönderdi.

17. dakikada, konuk takımdan Ali Tandoğan, orta sahadan aldığı topu rakip ceza sahasına kadar sürerek ortaladı. Ceza sahasında topla buluşan Ivan'ın şutunda top az farkla auta gitti.

24. dakikada Antalyaspor'un golü geldi. Bu dakikadan kazanılan köşe atışını Tita kullandı. Havadan ceza sahasına gelen topu Sergey kafa vuruşuyla filelere gönderdi: 1-0.

30. dakikada Antalyaspor ceza sahasında oluşan karambolde top Volkan'ın önünde kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda kaleci Ömer topu kornere çeldi.

41. dakikada Antalyaspor'dan Ali Zitouni, çalımlarla rakip ceza alanına girdi. Kaleciyi de geçen Zitouni'nin şutunda topu Bursasporlu Ömer kale çizgisi üzerinden çıkardı. Dönen topu Sergey kaleye doğru gönderdi, ancak topu kaleci Ivankov çıkardı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Antalyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İKİNCİ YARININ KIRILMA ANLARI DİĞER SAYFADA

[PAGE]

60. dakikada cezasahasına yapılan ortada Tita, uygun durumdaki Hakan Özmert'i gördü. Hakan'ın yerden sert vuruşu kaleyi sıyırarak auta gitti.

64. Ali Tandoğan'ın kullandığı topu Turgay kaleye göndermek istedi zor pozisyonu topu kaleci Ömer kornere gönderdi.

70. dakikada Antalyaspor'un beraberlik golü geldi. Bu dakiakda sol kanattan Martin'in kullandığı köşe vuruşuna İvan kafayla topu filelerle buluşturdu. 1-1

88. Antalyaspor'un geliştrdiği atakta Tita, arka direkdeki Yalçın'ı gördü. Yalçın'ın kafa vuruşu az farkla auta çıktı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 1-1 berabere tamamlandı.