BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  SPOR

Beşiktaş artık yarışın tam ortasında

''Herkes Beşiktaş'ın bittiğini sanmıştı. Şampiyonluk potasında yer almayacağımızı söylediler. Ancak..'' İşte Beşiktaşlılar'dan son durum açıklaması...

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, Ankaragücü'nü yendikleri için mutlu olduklarını ve şampiyonluk yarışında kendilerinin de yer aldığını söyledi.

Öner, maç sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kötü hava şartlarında iki takım oyuncularının da iyi mücadele ettiğini belirterek, ''Kendilerini yürekten kutluyorum. Sıralamada geride kaldığımız dönemlerde herkes Beşiktaş'ın bittiğini, şampiyonluk potasının içinde yer almayacağını söylüyordu. Ancak bu yanlıştı. Farkı azaltmaya başladık. Diğer takımların da puan kaybedeceğini biliyorduk'' diye konuştu.

Ankaragücü karşısında üstün oynayamadıklarını, ama iyi mücadele ettiklerini vurgulayan Kenan Öner, siyah beyazlı takımın şampiyonluk yarışında yer aldığını belirterek, ''Beşiktaş yarışın tam ortasındadır'' dedi.

Kasım ayında zorlu maçların olduğunun hatırlatılması üzerine Öner, şunları söyledi:

''Lig'de 10-11. haftalara doğru mücadele hareketlenecek. Bizim olduğu gibi rakiplerin de zor maçları olacak. Zor haftalar geliyor. İyi mücadele ediyoruz. Sadece gol şanssızlığımız var. Bu şanssızlığımızı da kırdığımızda daha iyi olacağız. İlk 20 dakikada Ankaragücü karşısında goller bulabilirdik. İkinci yarıda skoru koruma güdüsüyle riskli hareket ettiğimiz için Ankaragücü baskılı gözüktü.''

Kenan Öner, 3 Kasım Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde yapacakları Wolfsburg maçını düşünmeye başladıklarını, bu karşılaşmayı da kazanmayı istediklerini sözlerine ekledi.

Beşiktaş'ın tek golünü atan İsmail Köybaşı, bu golün futbol hayatında ayrı bir önemi olduğunu belirterek, ''Turkcell Süper Lig'deki ilk golümdü. Bundan dolayı da mutluyum'' dedi.