BIST 10.078
DOLAR 32,36
EURO 34,67
ALTIN 2.416,45
HABER /  SPOR

Denizli federasyonu topa tuttu

11. haftada Ankaragücünü ağırlayan Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Mustafa Denizli, TFF'ye öfke kustu...

Abone ol

Turkcell Süper Lig'in 11. haftasında Ankaragücü'nü 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ın teknik direktörü Mustafa Denizli karşılaşmanın ardından şu açıklamalarda bulundu:


"Ankaragücü zorlu bir rakip. Önemli olan tempoyu düşürmeden oyun oynayabilmek. Oyunda gol olabilecek çok net pozisyonlar da geldi. Ankaragücü'nün tehlike yaratan pozisyonları da bizim yüzümüzden. Bunlar olacaktır tabii. Önemli olan bunları atlatıp maçı kazanabilmek. Ekrem'in, Tabata'nın maçı rahatlatabilecek pozisyonları vardı. Olmadı, ne yapalım. Kazandık."

Tecrübeli teknik adam Futbol Federasyonu'nun hazırladğı fikstür ile ilgili ise "Bu maçın cuma niye oynanmadığını, bugün gündüz niçin oynanmadığını Futbol Federasyonu bana izah edemez. Bir baksınlar Beşiktaş'ın rakipleri ne zaman oynuyor. Ben Futbol Federasyonu'nda hangi kulüp olursa olsun yardım etmelerini istiyorum. Bugün Beşiktaş'ın bu fikstürünü yaparken, bu futbolcuların 4'ten önce uyuyamayacağını bilmeleri lazım. Bu futbolcular maça hazırlanabilmek için ya gıdalarından ya da uykularından vazgeçecekler. Onların dinlenmesi şu an için imkansız. Hadi bütün bu hatalar yapıldı. Bana niye yardımcı olmuyorsun. Bu acele nedir? Ankaragücü-Karşıyaka maçı önümüzdeki hafta çarşamba günü oynansa ne değişir Türkiye'de? Nedir bu acele? Ben burada tamamen Futbol Federasyonu'nun bu işlerle ilgili birimi hakkında konuşuyorum. Federasyon'daki yöneticilere bir şey dediğim yok. Beşiktaş'ın bu yola devam etmesi lazım. Biz bu yola giderken kimseden ayrıcalık beklemiyoruz." dedi.