BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Tigana ne diyeceğini şaşırdı

Fortis Türkiye kupası'nda Gençlerbirliği'ne farklı yenilen Beşiktaş'ta teknik direktör Tigana'dan ne diyeceğini şaşırdı.

Abone ol

Fortis Türkiye Kupası (D) Gurubu'nda Gençlerbirliği'ne 3-0 yenilen Beşiktaş'ta teknik direktör Jean Tigana, "Oynamadığımız bir maç" dedi.

Jean Tigana, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Gençlerbirliği karşısında tüm bölgelerde kötü ve isteksiz olduklarını belirterek, "Hiçbir mücadelede yoktuk. Oynamadığımız bir maç. Bizim açımızdan çok çabuk unutulması gereken bir karşılaşma. Umarım bu maç ders almamıza yarayacaktır. Fortis Türkiye Kupası'nda bir üst tura çıkabilmemiz için Ankaragücü maçını hangi şartta olursa olsun kazanmak zorundayız" diye konuştu.

BAKKAL: BEŞİKTAŞ'TAN ÜSTÜNDÜK
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise Beşiktaş'ın 7 gün içinde oynadığı maçlar nedeniyle yorgun olacağını bildiklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Oyun ve sonuç olarak rakibimizden üstündük. Daha fazla gol bulabilirdik. İkinci yarıda fizik üstünlüğümüz ortaya çıktı ve bu da farkı getirdi. Kupada yolumuza devam etmek için gereken maçı farklı kazandığımız için mutluyum."
Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Muammer Akyüz de bu karşılaşmanın takım açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak, "İlk yarıdaki bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Ama bu arada rakibimize tek bir pozisyon bile vermeden 3-0 gibi net bir skorla kazandığımız için mutluyuz. Kupada yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.