BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,78
ALTIN 2.400,59
HABER /  GÜNCEL

THY Ispartaya uçsun isteği

Isparta ile İstanbul arasında karşılıklı uçak seferleri başlatılması amacıyla Türk Hava Yolları nezdinde girişimler sürüyor.

Abone ol Isparta ile İstanbul arasında karşılıklı uçak seferleri başlatılması amacıyla Türk Hava Yolları nezdinde girişimler sürüyor.

Isparta Belediyesi Basın Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, AK Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Mehmet Sait Dilek, Haydar Kemal Kurt, AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş ile Belediye Başkanı Hasan Balaman'ın dün THY Genel Müdürlüğü'nde yapılan toplantıya katıldıkları bildirildi.

Açıklamada, THY'nin İstanbul ile Isparta arasında yeniden uçak seferlerine başlatılması konusunda, THY Genel Müdürü Temel Kotil, Genel Müdür Yardımcısı Ticaret Müdürü Orhan Sivrikaya, Pazarlama ve Satış Başkanı Faruk Çizmecioğlu, Üretim Planlama Başkanı M. Akif Konar ile THY Genel Müdürlük binasında yapılan toplantıdan olumlu karar çıktığı belirtildi.

Açıklamada, ''Milletvekilleri, Belediye Başkanı ve AK Parti İl Başkanı ile Türk Hava Yolları yetkililerinin en kısa sürede yapacakları toplantıda, uçak seferinin başlayacağı tarih, uçuş günleri ve saatlerine karar verilecek'' denildi.

Isparta'ya daha önce Fly Air ile Atlasjet sefer düzenlemişti. Atlasjet'in'ın başka bir hava yolu şirketinden kiraladığı uçağın geçtiğimiz yıl Kasım ayında Isparta yakınlarında düşmesinden sonra seferlere son verilmişti.