BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.394,03
HABER /  GÜNCEL

Teslim olan hırsıza sürpriz

Gebze'de sabıkalı bir hırsız, arandığını zannederek pişmanlık belirtip polise teslim oldu.

Abone ol

Yeni bir hayata başlamak için teslim olduğunu belirten şahsın aranmadığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Gebze'de çeşitli hırsızlık olaylarına karışan ve bu suçlardan dolayı değişik zamanlarda toplam 3.5 yıl cezaevinde yatan G.S. (Gökhan Sarıkaya-23) isimli kişi, arandığını zannedip cezasını çekmek ve yeni bir hayata başlamak üzere polise teslim oldu. Yaklaşık 10 gün önce cezaevinden çıktığı öğrenilen G.S., bu zamana kadar yaptığı olaylardan pişman olarak, bir daha suç işlememek üzere tövbe etti.

Hayatında beyaz bir sayfa açmaya kararlı olduğunu söyleyen şahıs, bir suçtan dolayı arandığını zannederek, Yenimahalle Polis Karakolu'na giderek teslim olmak istediğini bildirdi. Askerlik görevini yaptığı sırada meydana gelen bir olaydan cezası olduğunu tahmin ederek polislerden işlem yapmalarını isteyen G.S.'nin, yapılan GBT sorgulamasında ise herhangi bir suçtan dolayı aranmadığı ortaya çıktı.

Polislerin şaşkın bakışları arasında, cezaevine girecekmiş gibi yanında 2 adet çantayla beraber karakola gelen G.S., aranmadığını duyunca çok sevindi. Şahıs, her ihtimale karşı sonradan cezası çıkarsa da, polislere kendisini mutlaka bulmalarını söylemeyi de ihmal etmedi. G.S., "Bu işlerin sonu yok. Yaptıklarım gözlerimin önüne gelince vicdan azabı çekiyorum. Huzurlu bir yaşam için bu kararı aldım ve çok iyi oldu" dedi.