BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.438,19
HABER /  POLİTİKA

Teşkilattan CHP yönetimine uyarı!

CHP Darende İlçe Teşkilatı kongresini yaptı. Partililer kimsenin ilgilenmediğini iddia ederek bazı eleştirilerde bulundu.

Abone ol

CHP İl Sekreteri Alirıza Fırat'ın divan başkanlığını yaptığı kongre Tiryandafil Otel'de gerçekleşti. Kongrede söz alan partililer, vatandaşla daha fazla ilgilenilmesi gerektiğini hatırlatarak özellikle il teşkilatı ve genel merkezi eleştirdi. Eleştirilere yanıt veren İlçe Başkanı Sinan Sunguroğlu kişisel kırgınlıkların bir kenara bırakılarak CHP'yi iktidara taşımayı herkesin görev edinmesi gerektiğini ifade etti.

Sinan Sunguroğlu, "Bugün ufak hesapların, kişisel kırgınlıkların bir kenara bırakılması, üzerimize zimmetli olan demokratik değerlerin korunması için bir araya gelme zamanıdır. Bunun öncülüğünü tabii ki, Cumhuriyet Halk Partisi yapacaktır. Demokratik, laik Cumhuriyetin korunması, devam ettirilmesi için çok ama çok çalışma zamanıdır." dedi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal da kongreye bir mesaj gönderdi. Baykal, mesajında hükümeti eleştirdi ve Türkiye'nin iyi yönetilmediğini savundu.

Çoğunluğun sağlanmasıyla seçimler yapılarak yönetim belirlendi. İlçe Başkanı Sinan Sunguroğlu'nun koltuğunu koruduğu kongrede yönetime şu isimler seçildi; "Hamza Akan, Şemi Portekin Baykal, Cemal Güneş, Ayhan Uslu, Yakup Bak, Gazi Alpaslan, Hanifi Budak, Fehmi Karaca, Yücel Özbay ve Tahsin Denktaş."

Kongrede ayrıca il delegeliklerine de; Sinan Sunguroğlu, Hamza Akan, Fehmi Karaca, Abdurrahman Yücel, A. Rıza Mengüşoğlu, Ayhan Uslu, Yakup Bak ve Hakkı Akkoyun seçildi.