BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,67
ALTIN 2.410,41
HABER /  GÜNCEL

Terör örgütünün gözünü kan bürüdü

Ramazan Bayramı'nda eylemsizlik kararı alan PKK, bayram sonrası kanlı eylemlerine hız verdi

Abone ol

İNTERNETHABER- Ramazan Bayramı boyunca eylemsizlik kararı alan PKK terör örgütü, bayramın hemen ardından can almaya ve hain saldırılar düzenlemeye başladı. Türkiye son iki günde 6 şehit verirken, aralarında asker, polis ve sivillerin de olduğu 15 kişi yaralandı.

EN KÖTÜ HABER TUNCELİ'DEN

Terör örgütü son iki günde en ağır saldırıları Tunceli'de gerçekleştirdi. Cumartesi gecesi Tunceli merkeze bağlı Geyiksuyu Jandarma Tabur Komutanlığı'na saldırı düzenleyen teröristler, 1 üstteğmen ile 1 uzman çavuşu şehit etti.

Ancak bu saldırılar ve alınan canlar terör örgütüne yetmedi. Tunceli'den ikinci kötü haber de dün akşam saatlerinde geldi. Halı sahada maç yapan polislerin üzerine ateş açan teröristler, 1 komiser ile eşini şehit etti. Saldırıda 3'ü ağır 8 polis memuru da yaralandı.

KORUCULAR DA HEDEFTE

Asker ve polise saldırılarını sürdüren PKK terör örgütü, dün öğlen saatlerinde de Hakkari Yüksekova'da devriye gezen köy korucularını hedef aldı. Saldırıda 2 köy korucusu şehit oldu. Aralarında sivillerinde olduğu 4 kişi ise yaralandı.

BU SABAH YENİ BİR SALDIRI DAHA

Türkiye iki gündür Tunceli'de verdiği şehitlerin acısını yaşarken, bu sabah yeni bir saldırı haberi Bingöl'den geldi. Bingöl'ün Genç ilçesinde kaymakamlık lojmanının önündeki polis noktasına düzenlenen silahlı saldırıda 2 polis memuru yaralandı.

TACİZE DEVAM

Terör örgüt hain saldırıların yanında askeri birliklere de tacizde bulunmaya devam ediyor. Dünkü hedef ise Bitlis'in Hizan İlçesi'ndeki askeri birlikti. Birliğe otomatik silahlara taciz ateşi açan teröristlerin saldırısında ölen ya da yaralanan olmadı.