BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.440,68
HABER /  GÜNCEL

Terkedilince kezzap attı

Çorum'da lise mezunu 17 yaşındaki G.Ş. kendisini terk eden kız arkadaşı M.A.'nın yüzüne sokak ortasında kezzap atıp kaçtı.

Abone ol

Olaydan sonra polis tarafından yakalanan G.Ş., “Beni terkedince böyle intikam almak istedim” dedi.

Olay, bugün öğlen saatlerinde Ulukavak Mahallesi Akpınar Caddesi'nde meydana geldi. Tanınmamak için başına kar maskesi geçiren G.Ş., yolda yürürken yanına yaklaştığı, bir süre duygusal ilişki yaşadıktan sonra kendisini terk eden eski kız arkadaşı M.A.'nın yüzüne kezzap attı.

Acılar içerisinde kalan Sağlık Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi M.A., çevredekiler tarafından Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kaçan G.Ş. ise polis tarafından kısa sürede, yanında olan arkadaşı K.G. ile birlikte yakalandı. G.Ş. ifadesinde, “İki yıl arkadaşlık yaptık. Beni terk etmesine sinirlenerek intikam almak amacıyla bu olayı gerçekleştirdim. Onu çok seviyordum. Beni terk etmesini kabullenemedim” dedi. G.Ş. ve arkadaşı K.G. Emniyet'teki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu arada, hastanede tedavi altına M.A.'nın yüzünde ve omuzunda ikinci derece yanıklar oluştuğu, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.