BIST 10.159
DOLAR 32,16
EURO 35,10
ALTIN 2.471,27
HABER /  GÜNCEL

Terkeden sevgiliye otomobilli saldırı

İngiltere'de 31 yaşındaki bir kadın Facebook'taki ilişki durumunu ''bekar'' olarak değiştiren sevgilisinin çalıştığı bowling salonuna otomobil ile girdi. Olayda şans eseri yaralanan olmadı.

Abone ol

Eski erkek arkadaşının otomobilini, çalıştığı bowling salonunun camekanından içeri süren kadın, mahkemede tehlikeli araç kullanma suçlamasını kabul etti.

Mahkemede 31 yaşındaki İngiliz Claire Holley'nin Bolton şehrindeki Hollywood Bowl bowling salonuna otomobil ile girdiği sırada sarhoş olduğu açıklandı.

Olay Ocak ayında gerçekleşti.

Holley'nin iki senedir birlikte olduğu Davy Jones ilişkiyi sona erdirme kararı aldı ve Facebook'ta ilişki durumunu ''bekar'' olarak değiştirdi.

14 bin sterlinlik zarara neden olan Holley, 9 ay hapis cezası aldı ancak bu ceza ertelendi.

Savcı Geoff Whelan Holley'nin sevgilisi tarafından terk edildikten sonra iki şişe vodka ve yarım şişe şarap içtiğini açıkladı.

Savcı olay sırasında kadının duygusal bir çöküntü içinde olduğuna inandığını söyledi.

Duygusal çöküntü

Holley, sevgilisinin Facebook'taki ilişki durumunun değiştiğini gördüğünde barışmak için onu aradı ancak adam cep telefonunu kapattı.

Mahkemede kadının bu olaydan sonra eski sevgilisi Davy Jones'un çalıştığı bowling salonuna gittiği ve bir süre otoparkta otomobilin içinde beklediği söylendi.

Daha sonra Holley, Davy Jones'a ait olan Ford Focus marka aracı bowling salonunun camınden içeri sürdü. Saldırı sırasında mekanın içindeki bir kafe de zarara uğradı.

Hiç kimse yara almadı

Karar aşamasında Yargıç Robert Crawford olay sırasında kadının ilişkisinin sona ermesi nedeniyle duygusal bir çöküntü içinde olduğunu anladığını söyledi.

Ancak Yargıç Holley'nin hapse girmekten kıl payı kurtulduğunu da sözlerine ekledi.

2 çocuk annesi Holley, saldırı sonrasında 9 ay hapis cezası aldı ancak bu ceza ertelendi.

Ayrıca kadının ehliyetine 18 ay süreyle el konuldu.