BIST 9.624
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.495,60
HABER /  GÜNCEL

Terim'den Fener'e sürpriz kadro

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 7 Aralık'ta F.Bahçe derbisini düşünüp kadroda revizyona gidiyor

Abone ol

Sakat ve cezalı oyuncular yüzünden kadro kurmakta zorlanan tecrübeli teknik adam, Başkent'te sarı kart cezası sınırındaki Semih Kaya'yı riske etmeyecek ve Ujfalusi'nin de yokluğunda defansın göbeğinde Gökhan Zan ve Servet ikilisine görev verecek.

Terim'in derbi planıyla ilgili ayrıntılar Sabah gazetesinde yer aldı. Haftalardır formasından uzak olan Servet'in son durumunu görmek isteyen Terim'in milli oyuncuyu bir sürpriz yaparak, derbide sol stoper olarak sahaya da sürebileceği öğrenildi.

KAZIM KULÜBEYE SERCAN 11'DE
Forvette tüm hesaplarını Elmander'e bir maç ceza geleceği üzerine kuran Terim, İsveçli forveti derbide sahaya sürmeyi planlıyor. Ankara'da cezası biten Melo'ya da şans tanıyacak olan İmparator'un kızağa çekeceği isim ise Kazım.

Haftalardır şans tanımasına rağmen bir türlü isteneni veremeyen milli oyuncunun Gençlerbirliği maçına yedek başlayacağı ve sezon başından beri oyuna sonradan giren ve son Sivasspor maçında Engin'in kırmızı kart görmesi üzerine sadece 8 dakika sahada kalabilen Sercan Yıldırım'ın forvetinde sağında görev yapacağı gelen haberler arasında.