BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.300,70
HABER /  MAGAZİN

Sultan öyle bir gaf yaptı ki...

Türkan Şoray 12 ünlü isimle beraber tasarladığı evin Trump Towers'daki tanıtım etkinliğine kızı Yağmur Ünal ile birlikte katıldı...

Abone ol

Türkan Şoray 12 ünlü isimle beraber tasarladığı evin Trump Towers'daki tanıtım etkinliğinde bir gafa imza attı.

Gazetecilerin "Oturduğunuz sandalyelere Sultan koltuğu diyebilir miyiz?" sorusuna önce "Onlar Emanuella koltuğu" yanıtını veren Şoray, daha sonra gaf yaptığını fark ederek "Kafam dalgındı. Bunlar izleyici koltuğu" cümlesiyle sözlerini düzeltti.

Toplum Gönüllüleri Vakfı, Mudo Concept, Trump Towers ve Maison Française dergisi işbirliğinde gerçekleştirilen tanıtımda oturduğu koltukla ilgili espri yaptı.

Kendi evinde de bir salon istediğini söyleyen Şoray "Yağmur çok film izliyor bizde eve böyle bir salon yaptırmak istiyoruz" dedi. Trump Towers'ta tasarladığı evde en rahat yerin ise sedirin bulunduğu oda olduğunu belirten Şoray, hayranlarının kollarındaki saatlerde resimlerini görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Hayranları ise Şoray'a kendi resimlerinin bulunduğu bir gece lambası hediye etti. D

aireleri gezenler arasında Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Yalçındağ ve iş adamı Adnan Polat da vardı. Yalçındağ ve Polat daireleri gezerken Acun Ilıcalı'nın tasarladığı dairede langırt maçı yaptı.