BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Terim golcüsünü buldu

Sakatlıklarla boğuşan Fatih Terim, Bosna önündeki golcüsünü belirledi. Bütün ümitler ona bağlandı.

Abone ol

Bosna Hersek ve Estonya sınavları için tekrar bir araya gelen A Milli Futbol Takımımız’da gündemin büyük bir bölümünü yaşanan sakatlıklar işgal ederken, ilk kez ay-yıldızlı formayı giyecek olan ve geleceğin yıldızları arasında gösterilen Batuhan Karadeniz’e ilk 11 yolu gözüktü. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in yaşanan ciddi sakatlıklardan dolayı Ümit Milli takım kadrosundan aldığı Beşiktaşlı futbolcuyla özel olarak ilgilendiği ve forvet bölgesinde tercihini Batuhan’dan yana kullanacağı öğrenildi.

Çeşitli katagorilerde 58 kez milli olup rakip kalelere 53 gol bırakmayı başaran Karadeniz’in de şansını iyi kullanmak adına müthiş bir çalışma temposunda olduğu bildirilirken, oyuncunun hırsı da teknik ekibi sevindirdi.

‘BATUHAN’A GÜVENİYORUM’

2010 Dünya Kupası yolundaki 2 önemli sınavda 19 yaşındaki futbolcuya fazlasıyla güvendiğini söyleyen Terim “Avrupa Şampiyonası’nda gruplarda ölüm kalım maçımızı yaptığımız Çek Cumhuriyeti’nin forveti Koller’i hatırlayın. Adamın boyu 2.02. Bizim defansımızı çok zor durumlara soktu. Batuhan da bizim evladımız. Boyu 1.90 ve fiziği Türkiye standartlarına göre oldukça iyi. Beşiktaş’ta ve Ümit Milli Takım’da da oyuncuyu takip ediyorduk. Ben Batuhan’a çok güveniyorum” derken genç oyuncunun mazisi de oldukça renkli...