BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Yattaraya ağır ceza yolda

Trabzonspor yönetimi, elde kalan Gineli'ye 'habersiz bir kulüple anlaştığı' ve ‘izinsiz basın toplantısı düzenlediği için’ ceza verecek

Abone ol

Trabzonspor'da gündem Katar’ın Al Sadd Kulübü’ne transferi son anda olmayan İbrahima Yattara’nın durumu. Yönetim Kurulu, sakatlığı nedeniyle çalışmalarını takımdan ayrı salonda sürdüren Gineli oyuncu için zirve gerçekleştirecek. Yattara’yı oynatıp oynatmama konusunda topu teknik direktör Ersun Yanal’a atan yönetimin, Gineli’ye habersiz olarak başka bir kulüple anlaşması ve izinsiz olarak basın toplantısı düzenlemesinden dolayı ağır para cezası vermesi bekleniyor. Bu arada Yanal’ın, Yattara’yla bir görüşme yaptığı ve kendisine sakatlığının geçmesi için bir program verdiği öğrenildi. Yattara’ya moralini yüksek tutması konusunda uyarılarda bulanan Ersun Hoca’nın bu futbolcuyu G.Saray maçında düşünmediği belirtildi.

Yattara ise “Olanlar olmuş yaşananlar yaşanmıştır. Artık bundan sonra Trabzonspor için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” dedi. Bu arada G.Saray hazırlıklarını sürdüren Trabzon üç file bekçisi de milli takımlarda olduğu için kalecisiz çalıştı.