BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,77
ALTIN 2.399,28
HABER /  GÜNCEL

Diyarbakırda hain saldırı

Diyarbakır'da polis servisine uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldı. Ortalık kan gölüne döndü. Şehit polislerle birlikte çok sayıda yaralı var.

Abone ol

Diyarbakır'da polis servis aracına bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi. Ortalığı kan gölüne çeviren hain saldırıda 3 polis şehit düştü. Servis sürücüsü de saldırıda yaşam

 ŞEHİTLERİN İSİMLERİ
Saldırıda polis memurlarından Adem Seyfioğlu, Ramazan Tavşancı, Ahmet Kılıçarslan ve teknik yardımcı şoför Vedat Ulu şehit düştü.  
ını yitirdi.

Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksek Okulunda çalışan görevli polis memurlarını taşıyan servis aracının Aziziye Mahallesi'nden geçişi sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 5'ü  polis memuru 6 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı. Yaralılar Diyarbakır'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınırken, bazı yaralıların durumunun ağır olduğu bildirildi. 

ÖNCE BOMBA ATILDI

Hain pusu sonrası ortalık kan gölüne döndü. Olay yerinden ilk görüntüler için
TIKLAYIN!

Araca önce bombalı saldırı yapıldı. Ancak bombanın patlamaması üzerine servis aracı uzun namlulu tüfeklerle tarandı.

Saldırının gerçekleştiği bölgede patlamamış bir de el bombası bulundu.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, olay yerine gelerek, incelemede bulunduktan sonra yaralıları hastanelerde ziyaret ettiler.

O HAİNLER YAKALANDI

Saldırıdan sonra başlatılan operasyonlarda, saldırıyı yaptığı bildirilen en az 2 kişi yakalandı. Yakalanan teröristlerin sorgusuna başlandı.