BIST 10.074
DOLAR 32,34
EURO 34,66
ALTIN 2.415,18
HABER /  GÜNCEL

Tepki gösterin ama bunu değil

Bursa'daki terörü protestoda tepkinin dozu aştı. Hedef DTP binaları oldu.

Abone ol

Kanlı terör örgütü hain saldırısı ile Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Halk sokaklara dökülürken, provakatörler sahneye çıktı... 

Sağduyuyu elden bırakanlar, DTP teşkilatına saldırıp, binanın camlarını kırdı. Bursa Temel Haklar ve Özgürlükler Derneği gibi binalar da saldırıya hedef oldu.

Öfkeli göstericiler, "Mecliste PKK istemiyoruz" şeklinde tezahürat yaptılar. Slogan atarak caddelerde yürüyen kalabalık bazı dükkanların camlarını da kırdı.

'Bursa'da PKK istemiyoruz' şeklinde sloganlar atıldı. Bazı şahısların telefon kulübelerini de tekmelediği görülürken, polis, olayların büyümesini önlemek için olağanüstü önlemler almış durumda.

Sokaklarda dolaşan bu grup daha sonra yeniden DTP binası önüne geldi. Burada eylemlerini sürdüren kalabalığın taşkınlığını önlemek için Emniyet Mensupları bina önünde barikat kurmuş durumda.

Erzurum da DTP'ye tepki



Protesto gösterilerinin yapıldığı Erzurum'da da halk DTP'yi hedef aldı. Partinin il başkanlığına yürümek isteyen grubun önünü jandarma kesti.

Dağılmamakta ısrar eden grubu İl Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Erkol, yaptığı konuşmayla vazgeçirdi. Sakinleşen kalabalık, DTP'ye yürümekten vazgeçti. Jandarma bina önünde, olası bir saldırıya karşı nöbet tutuyor.