BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.514,09
HABER /  GÜNCEL

Gaziantepte buruk sevinç

Gaziantepli Beyaz ailesi, çocuklarının şehit olmadığını öğrenince buruk sevinç yaşadı

Abone ol

Gaziantepli Beyaz ailesi, çocuklarının şehit olmadığı haberini öğrenince buruk sevinç yaşadı.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Köyü'ndeki çatışmada şehit düşen 12 askerin içinde Gaziantepli Er İrfan Beyaz'ın da bulunduğu bildirilmişti. Akşam saatlerinde Gaziantep'in Şahinbey İlçesi Güneş Mahallesinde ikamet eden İrfan Beyaz'ın ailesine gelen telefon, aile fertlerinin yüreğine bir nebze su serpti.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'ndan telefonla aranan baba Halil Beyaz, oğlunun şehit ya da yaralanan askerler içinde bulunmadığı şeklinde bilgilendirildiğini söyledi. Beyaz: "Saat 17.00 sıralarında oğlumun durumunu araştırmak üzere Gaziantep Merkez Komutanlığı'na gittim. Oradan belli yerleri aradılar. Oğlum İrfan Beyaz'ın şehit olduğuna dair bilginin yanlış olduğunu, yaralıların içinde de İrfan Beyaz isimli bir erin bulunmadığını söylediler."diye konuştu.

Oğlunun şehit verilen birlikte görev yaptığını, şu an operasyona katılan grubun içerisinde yer aldığını belirten Halil Beyaz, oğluyla telefonla ya da herhangi bir şekilde görüşmediğini sözlerine ekledi.

Haberin duyulmasıyla birçok akrabası taziyeye gelen Beyaz ailesi, gelenlere oğullarının şehit düşmediğini anlattı. Beyaz ailesi, burukta olsa bir sevinç yaşadı.