BIST 10.122
DOLAR 32,37
EURO 34,68
ALTIN 2.411,85
HABER /  GÜNCEL

Tempoda yeğen operasyonu

Tempo dergisinde Mehmet Yılmaz operasyonu. Yılmaz yeğenini derginin genel yayın yönetmenliğine getirdi.

Abone ol

Milliyet,Akşam ve Birgün gazetelerinde ilgi çekici röportajlara imza atan Ahmet Tulgar'ın Tempo Dergisi'nde çalışmaya başlaması Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu'yu rahatsız etmişti.

Sabuncu da muhalefetine rağmen, tamamen dergi grubunun CEO'su olan Mehmet Yakup Yılmaz istediği için Ahmet Tulgar'ın dergide çalışmaya başlamasının kendisinde yarattığı sıkıntıyı Yılmaz'a aktarmış,ancak görüşme Sabuncu'nun istifasıyla noktalanmıştı.Sabuncu'nun ardından Tulgar da dergiyle yollarını ayırmıştı.

Geçen haftaya damgasını vuran işte bu Tempo krizinde bugün ilginç bir gelişme yaşandı.
Mehmet Yakup Yılmaz,Murat Sabuncu'dan boşalan Tempo'nun Yayın Yönetmenliğine yeğeni Çınar Oskay'ı getirdi.
Çınar Oskay ünlü iletişim profesörü Ünsal Oskay ile Fanatik ve Radikal gazetelerinde yazdığı Fenerbahçe yazılarıyla tanınan spor yazarı Feryal Pere'nin oğlu.Çınar Oskay'ın yeğenliği anne tarafından geliyor.Çünkü Feryal Pere Mehmet Yakup Yılmaz'ın ablası.

ÇINAR OSKAY'IN ÖNLENEMEZ YÜKSELİŞİ!..
Çınar Oskay bir dönem CNN Türk'te prodüktör olarak çalışmış,dayısı sayesindemidir bilinmez ani bir kariyer(!) sıçraması yaparak Ev-Bahçe dergisinin genel yayın yönetmeni oluvermişti. Anlaşılan Çınar Oskay'ın dayısı sayesindeki bu önlenemez yükselişi daha da sürecek.

Medyaradar