BIST 9.121
DOLAR 32,37
EURO 34,94
ALTIN 2.325,48
HABER /  GÜNCEL

Temel'in çay masası böyle olur

Dışarıda oturan müşterilerine sıcak çay içirmenin yolunu arayan Rizeli işletmeci, dahiyane bir çözüm üretti.

Abone ol

Rize'nin Çamlıhemşin İlçesi Behice Köyü'nde alabalık çiftliği işleten Mehmet Kaptan, LPG tüpünün üzerine ağaç parçası monte ederek benzeri hiç görülmemiş ilginç bir masa yaptı.

Ağaca monte ettiği ocakta çay demleyen Kaptan, "Artık müşteri çayını sıcak sıcak içebilecek" dedi.

Behice Köyü'nde alabalık çiftliği işleten Mehmet Kaptan, dışarıda oturan müşterilerine içeriden çay taşımamak ve sıcak çay içirebilmek için ilginç bir masa yaptı. LPG tüpüne demir parçalar kaynak ettirdikten sonra üzerinde yuvarlak delik bulunan bir ağaç parçası monte ettiren Kaptan, delik kısma yerleştirdiği ocağı da hortumla tüpe bağladı. Ocağı yakarak masanın üstünde çay demleyen Kaptan, misafirlerine de yemek sonrasında sıcak sıcak çay ikram etmeye başladı.

Çayın tadının sıcak içildiğinde anlaşıldığını belirten Kaptan, “Müşterilere verdiğimiz çay kısa sürede soğuyordu. Aklıma böyle bir masa yapmak geldi. Gelen müşterilerin de oldukça ilgisini çekiyor. LPG’li masanın şimdi de patentini alacağım" derken, masada çay içen müşteriler de, masanın Karadeniz insanının üstün zekasının ürünü olduğunu belirterek, “Çayı sıcak sıcak içiyoruz. İlk gördüğümüzde şaşırdık ancak güzel olmuşö diye konuştular.