BIST 10.255
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.407,20
HABER /  GÜNCEL

TEMde zincirleme kaza

TEM'de bir otomobil ile otobüs ve TIR'ın karıştığı zincirleme trafik kazasında biri kadın 3 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Abone ol

TEM Karayolu'nun Kocaeli'ne bağlı Körfez İlçesi geçişinde bu sabah meydana gelen ve bir otomobil ile otobüs ve TIR'ın karıştığı zincirleme trafik kazasında biri kadın 3 kişi öldü, 10 kişi yaralandı

TEM'in Körfez turnikeleri girişi yakınında meydana gelen kazada, İstanbul yönüne giden Kazım Sert yönetimindeki 54 FE 451 plakalı otomobil sol şeritte ilerlerken, sürücüsü geç farkettiği Körfez turnikelerine inen yola aniden direksiyon kırdı. Otomobil, bu sırada sağ şeritten giden Ali İçkilli yönetimindeki 41 R 4023 plakalı TIR'a çarptı. Aynı anda arkadan gelen Ali Yayla yönetimindeki Antalya Seyehat firmasına ait 07 YJ 333 plakalı yolcu otobüsü de TIR'ın kasasına çarptı. Kazada, otobüs sürücüsü Ali Yayla ve yolculardan 27 yaşındaki Çetin Karaağaç olay yerinde öldü. Üzerinden kimlik çıkmayan bir kadın ise İzmit devlet Hastanesi'nde yapılan mürdehaleye rağmen kurtarılamadı.

Otomobil sürücüsü Kazım Sert, otobüsün yedek sürücüsü Cengiz Alkan ile yolculardan Fotat Pendik, Ökkeş Tufan, Bayram Çuha, Hüseyin Emercem, Ali Cevat Çiftçi, Berrin Oktay, Berat Oktay, Hazal Taşkın yaralandı. Yaralılar Derince Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, durumu ağır olan otobüsün yedek sürücüsü İstanbul Acıbadem hastanesi'ne sevkedildi.