BIST 10.256
DOLAR 32,20
EURO 34,67
ALTIN 2.449,94
HABER /  GÜNCEL

Ferrariye çarptı, dünyası karardı

180 bin YTL'lik Ferrari'ye, Şahin marka otomobil arkadan çarparsa ne olur? Sonrasında yaşananlar trajikomik...

Abone ol

Bostancı'da Hüseyin Arslan adlı sürücü, cumartesi günü saat 21.00 sıralarında Şahin marka otomobiliyle Şemsettin Günaltay Caddesi'nde seyrederken, önünde giden Mirzat Şimşek'in kullandığı 34 KEN 34 plakalı Ferrari 355 Spider aniden fren yaptı. Şahin'in sürücüsü Hüseyin Arslan, frene basmasına rağmen duramayınca Ferrari'ye çarptı. Kazada, Ferrari'nin arka tamponu kırıldı, kaportası ezildi. Şahin'in ise sadece farı kırıldı. Kazanın, sürücüleri şoke eden bir başka yönü ise son model spor otomobilin de, Şahin'in de kaskosunun bulunmaması oldu.

OTO SANAYİYE GÖTÜRELİM
Şahin'in sürücüsü Hüseyin Arslan, hasarı ödemesinin mümkün olmadığını, Ümraniye Oto Sanayi Sitesi'nde tanıdıkları olduğunu, Ferrari'yi tamir ettirebileceğini teklif etti. Mirzat Şimşek ise teklifi kabul etmeyerek rapor tutturdu. Otomobili yeni aldığını söyleyen Mirzat Şimşek, "Kaskoyu yaptırmaya fırsat kalmadan kaza oldu. 45 bin YTL'lik hasar var" dedi. Şahin'in sürücüsü Hüseyin Arslan ise "Önümde giden Ferrari'ye bakarken bir an daldım, frene basmama rağmen duramadım. Hasarı karşılayacak gücüm yok" diye konuştu.

ANAHTARI BIRAK GİT
Kazayı görüp yoldan geçenler Hüseyin Arslan'a "Sen artık anahtarı bırakıp gidersin" diye takıldılar. Kaskosu olmayan otomobillerin kaza yapması durumunda, trafik sigortası 11 bin YTL'ye kadar olan zararı karşılıyor.