BIST 10.793
DOLAR 32,23
EURO 34,87
ALTIN 2.414,49
HABER /  SPOR

Polat 24 saatte nasıl değişti?

Adnan Polat yine şaşırttı.. Derbi maçı sonrası beyanatları ile dünkü açıklamaları birbirine taban tabana zıttı.

Abone ol

Adnan Polat'ın derbi maçı sonrası açıklamalarındaki yumuşak üslup dikkat çekmişti. Fenerbahçeliler'i bile şaşırtan sözlere imza atan Polat, aradan 24 saat geçmeden u dönüşü yaptı. Ne diyordu maç sonrası Polat:

FENERLİLER CENTİLMENCE DESTEKLEDİ
"Fenerbahçe seyircisinin centilmence takımlarını destekledi. 50 bin kişilik taraftarın arasında 50 serseri ve kendini bilmezin yaptığı ölçü olamaz. Gerets'in başına yabancı madde geldi. Mondragon atılan maytaplar sonrası 45 dakika duymadan oynadı. Fenerbahçe yönetimi de bizi centilmence ağırladı"

POZİSYONLARI FUTBOL OTORİTELERİ DEĞERLENDİRİR
Hakem Dereli'yi bile daha yumuşak eleştirmişti. Polat, "Maçın 84. dakikasında Önder'in elle, kolla topu kesmesinin de penaltı olduğunu düşünüyorum. Artık futbol otoriteleri bu pozisyonları değerlendirir'' diye konuşmuştu.

Mecidiyeköy'de bulunan kulüp binasında medya mensuplarının karşısına çıkan Adnan Polat, esti gürledi. Fenerbahçe'ye ateş püskürdü. İşte Polat'ın dünkü açıklamaları:

BU KEZ SAHA İÇİNDE DÖVDÜLER
Geçen seneden farklı olan bir taraf vardı. Bir önceki sezon koridorlarda oyuncularımızı dövmüşlerdi. Bu kez alenen sahanın içinde dövdüler. Kafalarını yardılar, kulaklarını sağır ettiler. Ayrıca Aziz Yıldırım'ın hiçbir şekilde misafirperverlik göstermediğini hatırlatmak istiyorum'' dedi.

5 MAÇ CEZA LAZIM
Hakem camiası Fenerbahçe'den ciddi etkilenmiş durumda. Dilerim ki federasyonun ilgili kurulları, Tahkim Kurulu aynı şekilde etkilenmez. Yaşananları bütün dünya izledi. Baktığınız zaman, en az 5 maç ceza gelmesi lazım.

SAHADAN ÇEKİLEBİLİRDİK
başı yarılan Erik Gerets yedek kulübesinden ayrılsaydı, ya da ses bombası atılan Mondragon yerden kalkamasaydı, o zaman takımı sahadan çekerdik

DERELİ MAÇIN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Adnan Polat, hakem Selçuk Dereli'nin, derbi maçın kaderini değiştirdiğini iddia etti.