BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14
HABER /  GÜNCEL

Telefonla anlaştığı travesti tanıdık çıktı!

Samsun'da internetten telefonunu aldığı ve cinsel ilişki için evine gittiği travesti, daha önce sahte para verdiği kişi çıkınca tartışma çıktı. Travesti olduğu belirtilen D.K., evine gelen T.S.'yi silahla yaraladı.

Abone ol

Samsun'da bir kişi, internetten randevulaşarak ilişkiye girmek için evine gittiği travesti, daha önce sahte para verip mahkemelik olduğu kişi çıkınca silahlı saldırıya uğrayarak hastanelik oldu.

33 yaşındaki T.S., cinsel ilişki amacıyla internetten hayat kadını numarası aradı. İnternet ortamından bulduğu 39 yaşındaki D.K. adlı travestiyle telefonda görüşen T.S., D.K.'nin evine gitti.

DAHA ÖNCE TRAVESTİYİ SAHTE PARAYLA DOLANDIRMIŞ

Travesti D.K., daha önce kendisine sahte para verip dolandıran T.S.’yi karşısında görünce tartışma çıktı. D.K., tüfekle ateş ettiği T.S.’yi her iki ayağından da vurarak yaraladı. Kanlar içinde kalan T.S., Samsun eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

"TRAVESTİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"

T.S.’nin vurulan ayağından ameliyat olacağı öğrenildi. T.S., internetten telefon numarasını temin edip aradığı D.K.’yi bayan zannettiğini ve bu yüzden evine gittiğini belirterek, "Ben travesti olduğunu bilmiyordum. Bayan diye evine gittim. Daha önce sahte paradan mahkemelik olduğum travesti çıktı. Benden para istedi ve çıkan tartışmada tüfekle ateş açıp beni yaraladı" dedi.

Polis, travesti D.K.’yi gözaltına aldı.