BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,04
ALTIN 2.503,92
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Teksas hangi pankartı açacak?

Şampiyonlar Ligi'ne Bursaspor'un yanı sıra taraftarlar da İngilizce pankart ve bestelerle sıkı biçimde hazırlanıyor.

Abone ol

Bursasporlu taraftarlar Şampiyonlar Ligi maçlarına İngilizce beste ve parkartlar hazırlıyor. Taraftarlar İngilizce yazdıkları Yeşil Ordu(asker) anlamına gelen 'Green Army' pankartını her maç sahaya asarak Bursaspor'a olan bağlılıklarını gösterecek.

Bursasporlu taraftarları UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı sardı. Bursaspor'un ateşli taraftar grubu Teksas'da ilk kez boy göstereceği Avrupa arenasında kendisini göstermek istiyor.

Tribünleri karnaval alanına çevirmeyi planlayan Yeşil-beyazlı taraftarın en büyük hedefi ise Osmanlı'nın uzun seneler başkentliğini yaptığı Bursa'yı Avrupa'ya tanıtmak.

"İNGİLİZCE BESTELER VE PANKARTLAR"

Özellikle Manchaster United'i sahalarında mağlup etmek isteyen Bursaspor'lu taraftarlar İngilizce yazdıkları Yeşil Asker anlamına gelen 'Green Army' pankartını her maç sahaya asarak Bursaspor'a olan bağlılığını gösterecek.

Sık sık "We Are The Best ve Champion Bursaspor" tezahüratını yapacak Teksas grubu "Osmanlı Tuğrası"nı da stada asmayı ihmal etmeyecek. Şimdiden İngilizce öğrenmeye başlayan taraftarlar Türk misafirperverliğinde ön planda tutacak.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE ÖZEL DERNEK"

Takımlarının Avrupa'da boy gösterecek olması sebebiyle yeni bir dernek binası tutan taraftarlar içerisini ise maçlarda asacakları pankartlarla süsledi. Kısa bir süre sonra hizmete girecek dernek binasının dışına İngilizce "Teksas bir yaşam biçimidir" yazan taraftarlar yabancı konukları bu dernekte ağırlamayı hedefliyor.

Dernek binasında hemen hemen her gün toplanan taraftarlar hazırladıkları bestelere çalışıyor. Grupta İngilizce bilen taraftarlar ise pratik yapmayı ihmal etmiyor.