BIST 9.715
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.429,75
HABER /  DÜNYA

Teknede sevişirken sevgilisini öldürdü

İngiltere'de teknede başka bir adamla sevişirken sevgilisine yakalanan kadın, erkek arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Abone ol

İngiltere'de sevgilisi tarafından teknede başka bir adamla sevişirken yakalanan kadın, erkek arkadaşını bıçaklayarak öldürdü.

Oxford Kraliyet Mahkemesi'ndeki duruşmada Tony Steggles'la cinsel ilişkiye girmek üzere olan Natasha Elderfield'ın (41) o sırada tekneye gelen erkek arkadaşı Robert Dobinson'ı (41) kalbinden bıçakladığı ifade edildi.
Aldatılan sevgili, tekneye geldiğinde adamının pantolonunu indirmiş halde bulmuş. Bunun üzerine çıkan kavgada kadın, Thames Nehri kıyısındaki teknenin dışına kadar kovaladığı erkek arkadaşını bıçakladı.

natasha.jpg

"ORTAM ÇOK ATEŞLİYDİ"

Savcı Ward-Jackson mahkemede olayın ayrıntılarını şöyle anlattı, "Müzik dinleyip dans ediyorlardı ve ortam çok ateşli bir hâl aldı. Elderfield'ın üzerinde kısa bir elbise vardı. Bir süre sonra yakınlaştılar ve cinsel ilişki noktasına geldiler"

YANLIŞLIKLA BIÇAKLADIĞINI SÖYLEDİ

Dobinson'ın bu durumu bildiğini ya da ilişkilerinden şüphelendiğini söyleyen Ward-Jackson, "Kısa süre içinde Dobinson tekneye geldi. Elderfield ile Steggles kabindeydi ve sevişmek üzereydiler" dedi. İki çocuk annesi Natasha Elderfield, mahkemede cinayet suçlamasını reddederken, Robert Dobinson'ın yanlışlıkla bıçağın üstüne gittiğini iddia etti.